Vred mand kaster æg mod turister på film-trappe

Beboere i bydelen Bronx vil ikke have, at deres kvarter bliver et turistmekka på grund af 'Joker'

'Joker' har taget publikum med storm og lokker altså nu turister i hobetal til Bronx. Se eller gense traileren til filmsuccesen.

Siden filmen 'Joker' kom ud, har mange fans af den populære film valfartet til bydelen Bronx i New York, hvor en af de mest ikoniske scener i filmen foregår.

En trappe med 132 trin, som Jokeren danser nedad, er blevet et regulært turistfænomen.

Men de lokale vil ikke finde sig i, at deres fattige kvarter bliver brugt som baggrund til folks Instagram-selfies.

Trappen forbinder Anderson Avenue og Shakespeare Avenue i Bronx. Mange beboere i området har udtrykt harme over turisterne og udtrykker bekymring for gentrificering af deres kvarter.

Det unge par lagde selfien på Imgur, hvor fotoet blev en succes. Foto: Privat Ferie Er dette verdens mest kiksede selfie?

Joaquin Phoenix spiller Joker i den nye film af samme navn, som har fået stor succes verden over. Foto: PR-foto
Joaquin Phoenix spiller Joker i den nye film af samme navn, som har fået stor succes verden over. Foto: PR-foto
 

Det fik i denne uge en ung mand til at kaste æg efter nogle turister på trappen. Han filmede det, lagde det på Twitter, og det er siden gået viralt. I skrivende stund har over en million set klippet. Og folk de elsker det. Der er faktisk overvejende positive kommentarer til klippet.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

I videoen kan man høre ham råbe:

- I bruger ingen penge i min butik, men kommer her og tager billeder. Skrid hen til Yankee Stadium. Det er der turisterne tager hen!

Sådan bliver 'værelset' præsenteret på Airbnb. Foto: Airbnb Ferie Airbnb-værelse går viralt: Er bare et beskidt klædeskab

For et par dage siden filmede en anden beboer, hvad der foregik på trappen. Her kan man se, at trappen er fyldt med folk, som tager billeder. Nogle er endda klædt ud som Jokeren.

Her har en bruger på Twitter filmet hverdagen på trappen ...

50 kommentarer
Vis kommentarer