Zombier invaderer Hollywood - tør du se videoen?

Zombierne indtager Universal Studios Hollywood – ny 'The Walking Dead' forlystelse åbner til sommer

Følg Ferie

Hele gangen er mørk. Du hører et skrig og så stilhed – indtil lyden af slæbende skridt bliver højere og højere. Panikken spreder sig, for når de levende døde er efter dig, er det svært at slippe væk i live.

Den nye uhyggelige video fra Universal Studios Hollywood viser rådnende lig og selvfølgelig de levende døde, der fik dem til middag. Tør du se den?

Ifølge videoen invaderer zombierne USA i år, når den nye 'The Walking Dead'-forlystelse åbner hos Universal Studios Hollywood til sommer.

Her er den mest populære ferieby i 2015  

Den ægte vare
Attraktionen vil være et permanent 'haunted house', der befinder sig i en helt nybygget konstruktion lige ved parkens indgang, oplyser parken i en pressemeddelelse.

De besøgende går selv gennem forlystelsen og skal forsøge at komme helskindet igennem zombie-apokalypsen.

I samarbejde med 'The Walking Dead'-seriens kreative afdeling har parken gjort forlystelsen til en tro kopi af den populære serie. Attraktionens gæster skal altså overleve en verden med både skuespillere og kunstige levende døde, hvor de samtidig kan finde kendte rekvisitter fra serien.

Parken benytter sig bl.a. af administrativ visuel producer og direktør Greg Nicoteros og hans special effects-firma, KNB Efx's ekspertise. De skal lave de kunstige effekter og samtidig sørge for, at de levende døde skuespillere bliver så realistiske som muligt.

Flypassagerer drømmer om stoffer, sækkepiber og særlige stewardesser  

Et uhyggeligt gensyn
Det er ikke første gang, de levende døde indtager Universal Studios Hollywood.

Parken har de sidste tre år år samarbejdet med 'The Walking Dead'-serien omkring den årlige 'Halloween Horror Nights'-labyrint. Men med det permanente partnerskab giver det seerne af serien mulighed for en helt særlig oplevelse, mener Charlie Collier, præsidenten hos tv-kanalerne, SundanceTV og AMC.

– Vi har haft et succesfuldt treårigt samarbejde omkring 'Halloween Horror Nights' og den permanente 'The Walking Dead' 'walk-through'-attraktion giver mulighed for at tage fan-oplevelsen til et helt nyt niveau, fortæller han i pressemeddelelsen.

Tør du kæmpe dig igennem apokalypsen?

Påskeferie: Dette er no-go i udlandet  

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+