CHOK! Tre (bittesmå) stjerner til 'Badehotellet'

Aftenens afsnit hørte til blandt de bedre af slagsen, hvilket dog ikke siger så meget

Fies lillesøster Ane et tilbage i serien igen, og hun skal nok få skabt lidt røre i 'Badehotellet'. Foto: TV2.
Fies lillesøster Ane et tilbage i serien igen, og hun skal nok få skabt lidt røre i 'Badehotellet'. Foto: TV2.

'Badehotellet IV', andet afsnit. TV2, 30. januar.

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

Så kom der nye melboller på suppen i 'Badehotellet'.

Nej. Selvfølgelig ikke. Hovedpointen i serien er jo, at alting foregår i et adstadigt tempo og helst uden nogen form for overraskelser eller svinkeærinder undervejs.

Men også i dette afsnit fik vi introduceret et par nye personer i form af Ditmars tyske kusine Mitzi, der umiddelbart virkede en kende tilbagestående samt ikke mindst Fies lillesøster Ane (som dog også var perifert med i første sæson), der er blevet smidt ud af præstegården, fordi hun ville til bal. Og der er allerede lagt i kakkelovnen til, at Fie nok også skal få sit hyr med hende.

Se også: Birthe Neumann afslører Badehotellet-hemmelighed

Hun gav dog indirekte anledning til sæsonens hidtil bedste scene, hvor Fie og Anes far, Peter, tog et opgør med den svovlende præst. Det var lige før, man for en kort øjeblik fik illusionen om, at vi var i selskab med rigtige mennesker. Men det var nok ikke med vilje, for lynhurtigt var vi tilbage i den gamle overspillende gænge personificeret med den på alle planer ulidelige Edward Weyse, der tilmed skal forestille at være skuespiller.

Jeg er godt klar over, at det er meningen, at han skal være irriterende, men derfor kunne han da godt prøve at få bare en enkelt grimasse til at se naturlig ud. Nu har han trods alt haft fire sæsoner til at prøve.

Det er et job, der altid er der, siger Stig Thorsboe om forfatterlivet. Foto: Linda Johansen Kendte Så meget tjener de: Forfattere scorer kassen på Badehotellet

Og hvis den allergiramte Sophus Poulsen og hans kone Bette allerede er skrevet ud af serien igen, så skal I ikke høre et ondt ord om det fra mig. Hitler raslede lidt med sablerne nede i Tyskland, men det var ikke noget, der på nogen måder kunne spolere den forlorne hygge i ferieparadiset under den konstant blå himmel.

Vi skulle jo nødigt få småkagerne i den gale hals.

Aftenens episode hørte dog til i den bedre ende af seriens spekter, hvilket godt nok ikke siger så meget, men ikke desto mindre resulterer i tre bittesmå stjerner. Ret skal immervæk være ret.  

Konceptuerende instruktør: Fabian Wullenweber. Medv.: Rosalinde Mynster, Bjarne Henriksen, Lars Ranthe, Amalie Dollerup m.fl.

83 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere