Det var pokkers! Substans i 'Badehotellet'

Successerien fortsætter de gode takter i sin hidtil bedste sæson

'Badehotellet - sæson 4'. Afsnit 5: 'Ikke lutter lagkage'. TV2, 20. februar.

3
5.1
Hvad er din bedømmelse? Din bedømmelse er modtaget

Det var pokkers. Der bliver ved med at komme mere og mere substans i ferieløjerne på badehotellet, og i dagens afsnit blev det jo nærmest politisk.

Det var i hvert fald ret oplagt også at høre Hjalmer Aurlands svada til Miitzi efter læsningen af Hitlers 'Mein Kampf' som en kommentar til tonen i den aktuelle politiske debat: 'En krig starter altid i sproget. Den måde man taler til hinanden på. De ord man bruger'.  Klar og klog tale, som undertegnede ikke lige havde set eller hørt komme fra den kant.

Danske kendte - 15. feb. 2017 - kl. 15:11 Drama i Badehotellet: Sexscene gik HELT galt

Grev Ditmars manglende mod til at stå ved sin homoseksualitet - både indad og udad til - blev også adresseret  lige som der var både tvangsauktioner, uønskede graviditet og opblødning af kønsrollerne på tapetet her til aften.

Kødbollerne begynder med andre ord at fylde mere og mere i den tidligere så tynde suppe, hvilket bestemt ikke gør noget. Det ender jo med, at man bliver rigtig mæt, hvis det fortsætter på den måde.

Se også: Vildt!:'Badehotellet' i gevaldig bedring

Så mangler der blot lige en ret væsentlig detalje. At man får gjort noget ved den ofte meget dilettantiske udførelse, der stadig er normen her i vandkanten, hvor stort set samtlige medvirkende stadig spiller så stift og unaturligt, at man bogstavelig talt tror, at det er løgn. Men alt synes jo pludselig muligt nu.

Konceptuerende instruktør: Fabian Wullenweber. Medv.: Rosalinde Mynster, Bjarne Henriksen, Lars Ranthe, Amalie Dollerup m.fl.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen