ANMELDELSE: Afbrudt samleje med Lai og Mie

Endelig kom den længe ventede serie med om sex, (manglende) lyst, og hvordan man får gang i soveværelset - eller hvor man nu foretrækker at bolle

Det meste af programmet tænkte jeg mest på, om Lai og Mie mon havde sex med deltagerne efter showet, skriver anmelder Ditte Okmann.(Foto: Jakob Mydtskov)
Det meste af programmet tænkte jeg mest på, om Lai og Mie mon havde sex med deltagerne efter showet, skriver anmelder Ditte Okmann.(Foto: Jakob Mydtskov)

' Sex, Lai og Mie', Kanal 5 - UNDERHOLDNINGSVÆRDI OG INDSIGT:

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

' Sex, Lai og Mie', Kanal 5 - LYST TIL AT BOLLE:

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

Værterne, eller sex-coachene om man vil, er Mie Moltke og Lai Yde.

Hvis nogen har glemt, hvem de to er, er Mie professionel danser i ' Vild med Dans', mens Lai var hendes partner, som hun siden blev kæreste med og fik et barn med.

Jeg har altid syntes, det var lidt mærkeligt, når kærestepar også danner par professionelt. Keld og Hilda er dog sluppet pænt af sted med det. Pernille Rosendahl og Johan Wohlerts (The Storm) var sgu lidt for mærkeligt indavlet, og nu Lai og Mie, der selv kalder programserien ' Knald eller fald'.

Jeg må give dem ret. At udstille sit sexliv og ville lære danskerne at bolle mere kan blive en tåkrummende, pinagtig forestilling.

Men hvorfor er det lige, at Lai og Mie skal lære Danmark at få gang i sexlivet? Hvorfor er det ikke Soffie Dalsgaard og Klaus Bondam? Eller Thomas Evers Poulsen og Anne-Mette Rasmussen? Hvorfor har lige de to en særlig indsigt?.

Sexlivet eksploderede
Inden programmet fik premiere, blev et interessant klip offentliggjort på Kanal 4' s hjemmeside. Her talte Mie og Lai om, hvor vildt og eksperimenterende deres sexliv er, og hvor meget Mie har lært om krop og intimitet, siden hun mødte Lai.

Mie fortalte, at hun aldrig havde bollet med flere mænd, end EFTER hun havde mødt Lai. At de gik i swingerklub, lavede partnerbytte og tilsyneladende har et forhold, hvor man gerne må dyrke sex med andre. Hendes sexliv var eksploderet i særlig nyfunden intimitet og grænsesøgning, lod de forstå.

Desværre blev parret rasende over ' lækket' af klippet, som hurtigt blev fjernet af tv-stationen, og nu sidder vi så med det finpolerede program, der efterlader mig med flere spørgsmål end svar. Hvis altså ikke det var for det ' lækkede' klip, jeg var så heldig at nå at se.

For sandheden er jo, at det er en yderst interessant og nødvendig del af programmet at høre om kendisparrets erfaring. Deres grænser.

Deres udvikling. Udfordringer.

Nu får vi i stedet får en ekstremt overfladisk præsentation af et jysk - i øvrigt dejligt - par, der bliver påbudt at lave et danseshow i ' frækt' undertøj, give hinanden langsomme massager og blomster.

Noget, der vel er set og hørt sådan cirka 100.000 gange før. For eksempel med Joan Ørting og Robert Lubarski.

Bare for at nævne to.

Lav underholdningsværdi
 Både underholdningsværdien og nyskabelsen bliver derfor meget lav.

Det meste af programmet tænkte jeg mest på, om Lai og Mie mon havde sex med deltagerne efter showet.

Det gode var, at jeg også selv fik lidt lyst til at bolle efter at have set programmet.

Og det er vel en succes i sig selv.

Men programmet sætter sig mellem to stole, når man vælger et kendispar, der angiveligt skal lære fra sig af erfaring - uden dog at dele sin erfaring. Så jeg gætter på, at det her hverken bliver knald eller fald for Lai og Mie. Jeg tror, programmet går i glemmebogen med rækken af alle de andre sexprogrammer.

Lai og Mie er heller ikke bange for at vise, at de holder af hinanden, når de er på den røde løber. Her er de til biografpremiere.(Foto: Polfoto)
Lai og Mie er heller ikke bange for at vise, at de holder af hinanden, når de er på den røde løber. Her er de til biografpremiere.(Foto: Polfoto)
 

1 af 2 Lai og Mie er heller ikke bange for at vise, at de holder af hinanden, når de er på den røde løber. Her er de til biografpremiere.(Foto: Polfoto)
2 af 2 Det meste af programmet tænkte jeg mest på, om Lai og Mie mon havde sex med deltagerne efter showet, skriver anmelder Ditte Okmann.(Foto: Jakob Mydtskov)
7 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere