Tudeprinsesser i Robinson

Der blev tudet igennem i mandagens Robinson-afsnit, men meget nærmere en værdig vinder kom man ikke, mener Ekstra Bladets anmelder

Der er tilsyneladende ikke meget at grine af i dette års Robinson Ekspedition. (Foto: Bo Leihof / TV3)
Der er tilsyneladende ikke meget at grine af i dette års Robinson Ekspedition. (Foto: Bo Leihof / TV3)

'Robinson Ekspeditionen 2009' - Afsnit 11. TV3, mandag aften.

Hvis der ikke sker andet, så er deltagerne i ’Robinson’ altid gode for en omgang vræl.

Således også i aftenens afsnit, hvor Maureen og Eileen vandede høns til den store guldmedalje, efter at de havde brugt deres pengepræmier på at købe breve hjemmefra. 2000 kr. måtte de smide for at høre nyt fra familien.

Også Villy fik fældet tårer. Han fik godt nok ikke noget brev hjemmefra, for han havde ingen penge. Han blev tilbud at låne penge, men det ville han ikke – han ville hellere græde lidt.

Lukket og neutral
Og sandelig om ikke Eileen tog en tudetur mere. Da der endnu en gang kunne vælges præmier, snuppede hun mobilen, så hun kunne ringe hjem til mor og far.

Men så var det også slut for trekløveret Karlsson, Søren og Johannes ville af med hende. En af grundene til, at hun røg ud i ø-rådet, var nok, at hun var lukket og neutral. Det skaber usikkerhed om, hvor man har hende, og den slags overlever man ikke på i ’Robinson’.

Overlever er til gengæld Karlsson, der som den første i ’Robinson’s historie valgte at opgive sin talisman og en sikker plads i finalen. Alternativet var at henrette en deltager i den hårde konkurrence. Så han måtte deltage i konkurrencen på lige fod med de andre.

Respekt for det – godt og klogt gjort. Hvis han havde valgt at henrette Søren, som er hans værste konkurrent, havde det nok været selvmord på den lange bane.

Så nu nærmer finalen sig, men bliver det en værdig vinder? Nej, det står efterhånden klart, at det er held, tilfældighed, sympati og antipati, der afgør, hvem der bliver vinder af ’Robinson’.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere