Strippere: Vi trækker det hele fra

I modsætning til Lina Rafn og hendes musikerkolleger har strippere ingen problemer med at trække deres minimale kostumer fra i skat

Louise Skou med kunstnernavnet Jessica Sky ville pynte på et skattekontor, men bliver aldrig indkaldt til torskegilde. Kun fantasien sætter grænser for fradragene hos Skat. (Foto:  Kira Eggers)
Louise Skou med kunstnernavnet Jessica Sky ville pynte på et skattekontor, men bliver aldrig indkaldt til torskegilde. Kun fantasien sætter grænser for fradragene hos Skat. (Foto: Kira Eggers)
Mens skattefolkene tilsyneladende ikke har meget tilovers for eksportsuccesen Infernal og deres iørefaldende musik, så er de anderledes glade for strippere.

For der er ingen smalle steder, når stripperne sender bilag ind på deres små trusser, hofteholdere og andet tingeltangel, der er nødvendigt for at få mænd op af stolene ved stripshow.

Har aldrig problemer
Her bliver g-strenge, dildoer og andre remedier, der er nødvendige for at gennemføre showet, omgående anerkendt som arbejdsredskaber.

– Jeg har aldrig haft problemer med at trække mine udgifter fra. Jeg trækker transport, sminke, kostumer, musik og hårextensions fra, siger den jyske stripper Joan Divine, der har været i branchen i otte år.

Trusse-fradrag
Hun vurderer, at hun sidste år trak mellem 8000 og 10.000 kr. fra på udgifter, som havde med arbejdet at gøre. Og det indebar altså også trusser og andet, som hun lige så godt kunne bruge privat.

Faktisk er skattevæsnet så gavmildt mod kvinder, der smider tøjet, at stripperne også kan trække solariebesøg fra.

Solarium og fitness
– Ja, nogle af mine kolleger har trukket sol fra, og vi kan også trække motionstræning fra. Jeg tror faktisk, at vi også kan trække bryster fra, siger Joan Divine.

Ligesom sine stripperkolleger har 24-årige Sky med det borgerlige navn Louise Skou heller ingen problemer med at få godkendt sine bilag.

– Jeg har trukket meget undertøj fra, ligesom nogle toppe og al min transport, siger Louise.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen