Jeg er bitter over at været røget ud

Dennis måtte blot en uge før finalen se drømmen om at vinde en halv million kroner briste.

Dennis blev stemt hjem af seerne kun en uge før Big Brother finalen. (Foto: Mogens Flindt).
Dennis blev stemt hjem af seerne kun en uge før Big Brother finalen. (Foto: Mogens Flindt).

Blot en uge før den store Big Brother finale, blev Dennis sent torsdag aften stemt hjem af seerne og måtte derfor forlade Big Brother huset.

- Det er rigtig bittert, når man har været i huset fra dag et, at blive smidt hjem. Men på en eller anden måde er jeg også lidt glad for at komme ud, for jeg er lidt kulret i hovedet og savner rigtig meget min familie og venner, siger Dennis.

- Men jeg ville rigtig gerne have haft den sidste uge, fortæller Dennis, der havde gået og tænkt over hvordan finalen nu ville være.

- Jeg havde tænkt over, hvis jeg stod i en finale, om hvem jeg ville stå stækt imod og hvem jeg ville stå dårligt imod.

Dennis opholdt sig hele 96 dage inde i huset, og for en ung mand kan det føles lang tid, når man taler om det seksuelle.

- Jeg har holdt mig i alle 96 dage, der har ikke været noget, så jeg er den af drengene, der har holdt mig længst, siger Dennis, der dog godt vil fortælle, at han midt i perioden havde problemer - især visse morgener.

- Der var tit en ordentlig flagstang på, men så faldt det sådan lidt hen, og så var man bare lidt øm mellem benene, griner Dennis, der formentlig snart får løst det lille problem, nu hvor han befinder sig udenfor huset og de mange kameraer.

Tilbage er nu fem deltagere, nemlig Camilla, Tania, Victor, Silas og Bjørn, og inden finalen på torsdag skal det antal barberes ned til tre deltagere.

1 af 3 Dennis er bitter over at være stemt ud. (Foto: Mogens Flindt).
2 af 3 Camilla blev for syvende gang sendt tilbage til huset, og hun ligner nu et godt bud på en vinder. (Foto: Mogens Flindt).
3 af 3 Dennis blev stemt hjem af seerne kun en uge før Big Brother finalen. (Foto: Mogens Flindt).
0 kommentarer
Vis kommentarer