Danseekspert om SMS-chikane: Falliterklæring for TV2

Ekstra Bladets dansekommentator Mickey Fredie-Pedersen mener, at TV 2 har spillet fallit ved at ændre koderne i fredagens afsnit af Vild med dans

Det var meget usmart af TV2, at de fredag aften ændrede dansernes SMS-koder i Vild med dans. Det mener en danseekspert, Ekstra Bladet har talt med.

Tilsyneladende troede TV-stationen, at den på den måde kunne sørge for en mere fair afstemning, der ikke ville tilgodese stemmemagneten Allan Simonsen. Men forsøget på at få den danseelskende fodboldspiller tildelt færre stemmer slog fejl.

- Min umiddelbare mening er, at det er en kæmpe falliterklæring for TV2. Og jeg tror ikke, det er særlig hensigtsmæssigt på lang sigt, at de pludselig ændrer ting i programmet. Man kan jo ikke lade være med at tænke: Hvad kan de ellers finde på? De har undermineret sig selv, siger Mickey Fredie-Pedersen til Ekstra Bladet.

Related content

Han mener ligefrem, at TV2 håner en deltager, som de selv har inviteret ind i deres program.

- De har selv bedt Allan Simonsen om at deltage. Og med dette signalerer de, at han ikke længere er velkommen. På mig virker det som en eller anden panikhandling, de har haft gang i med ændringen af koderne. Og det virkede jo heller ikke, siger den rutinerede danser og hentyder til, at Allan blev stemt sikkert videre i konkurrencen.

Nogle krukker
Mickey Fredie-Pedersen har ikke fulgt med i Vild med dans i mange år, men følger med i denne sæson, fordi han er kommentator for Ekstra Bladet. Og han undrer sig over, hvordan programmet har udviklet sig herhjemme - i forhold til i udlandet, hvor det er dem, der skal lære at danse, der er i fokus.

Related content

- Jeg er dybt forundret over, at det er blevet sådan, at det er de professionelle dansere og dommerne, der opfører sig som om, de er stjernerne. Det burde jo være deltagerne, som man fokuserede på. Men det er nok fordi, man ikke kan få nogle 'rigtige' A-kendisser til at stille op. Derfor får dommerne og de professionelle dansere alt for meget plads. Og når der så er en person som Allan, der er sindssygt populær, går videre gang på gang og dermed sender nogle 'bedre' dansere ud, så bliver de mopsede og opfører sig som nogle værre krukker. Det er simpelthen ikke til at holde ud at se på. Jeg er flov på mit fags vegne, lyder det.

Aldrig dommer
Kommentatoren mener, at hvis der kommer endnu en sæson af danseshowet, bør man skifte alle fire dommere ud.

- Når de ikke kan se, at en deltager som Allan Simonsen er den, som har rykket sig allermest i det danseshow - og bliver ved med at give ham elendige point, selvom han forbedrer sig, så kan man simpelthen ikke have dem siddende.

Se også: TV 2 om ændringer: Vi laver Vild med dans for kerneseerne

- Siger du det, fordi du selv vil være dommer?

- Nej! Det kan jeg lige love dig. Det kommer aldrig til at ske. Jeg skal ikke sidde der med en træpæl oppe i røven på direkte TV. Og jeg siger det lige igen: Jeg skal ALDRIG være dommer i Vild med dans.

0 kommentarer
Vis kommentarer