Geggo efter dramaet: Jeg fortryder intet

Oven på voldsdramet natten til fredag er realitystjernen glad for, at hun var sig selvKendte Geggos skøre familieSe også: Her er Geggo's reaktion på gårdagens drama

I en cocktail af alkohol og hidsige temperamenter kogte alt over natten til fredag, hvor Ekstra Bladets 24-timers tv-program 'Paparazzi' måtte afbrydes før tid.

Linse Kesslers datter Geggo var hovedperson i det højspændte drama, hvor hun først fik hun en på hovedet af sin polske kæreste, Michal, og efterfølgende måtte evakueres fra en lejlighed, fordi to af hendes veninder kom op at slås, så politiet måtte tilkaldes.

Se også: Geggos veninder efter bitchfight: Alt er godt igen

Natten satte sine spor på Geggo, der efterfølgende var dybt rystet, men ikke fortryder sin optræden i 'Paparazi':

- Jeg fik lov til at vise Danmark, at selv om jeg blev presset i mit virkelige liv, så er jeg ingen møg-bitch. Jeg er glad for at vise, at jeg er hende mægleren, der prøver at gøre folk gode venner, siger Geggo til Ekstra Bladet med henvisning til, at hun prøvede at skille de to hidsige veninder ad - desværre forgæves.

Geggo overvejer nu fremtiden med Michal, som ifølge hende går decideret amok, når han bliver fuld.

Læs det store interview med Geggo i dagens avis...

Se også: Bekymrede fans: - Er du ok, Geggo?Se også: Produktionsleder: Så vildt var kniv-slagsmåletSe også: Gustav: Linse bliver rasende

0 kommentarer
Vis kommentarer