Vol-banker millioner ind på kontoen

Volbeat banker Thomas Helmig langt bagud på milliontronen, efter at rockbandet har landet det bedste regnskab nogensinde

Danmarks største rockband Volbeat skovler lige nu millioner i kassen efter den enorme succes, som bandet har oplevet internationalt det seneste år.

Med 18,4 millioner kroner i overskud i seneste regnskab, kan bandet se tilbage på det bedste indtjeningsår nogensinde, hvilket betyder, at bankbogen i dag lyder på hele 35,2 millioner kroner. Til sammenligning tjente bandet 'kun' knap en million kroner året før.

Se også: Dansk band på storstilet turné i USA

Med det rock-hamrende gode regnskab, banker Michael Poulsen, Jon Larsen og Anders Kjølholm, der ejer selskabet, Danmarks ukronede pop-konge Thomas Helmig langt ned af millionlisten. 2013 var nemlig ikke kun et ulykkesår på kærlighedssiden med skilsmissen fra Reneé Toft, også økonomisk blev det et tabsgivende år med et underskud på 3,1 million kroner i Thomas Helmigs selskab The Annex, som betyder, at pop-kongens egenkapital nu lyder på 6,7 millioner kroner.

Se også: Volbeat-Michael dropper Grammy

Volbeat havde derimod et forrygen '13 med albummet Outlaw Genmtlemen & Shady Ladies, som opnåede en historis 9. plads på den amerikanske salgsliste Billboard. Til sammenligning lå Aqua nummer syv i 1997. Alene i den første uge købte 39.000 amerikanere pladen.

Rob Caggiano, Michael Poulsen og Anders Kjølholm fra Volbeat. (Arkivfoto: Per Lange) Tæt på Volbeat tilbedes i USA

0 kommentarer
Vis kommentarer