Bikini-babe i eget design på stranden

Se plus size-modellen Ashley Graham posere i sin egen badetøjsserie herunder

Se Ashley Graham posere i sin egen badetøjsserie her. Foto: SplashMews.

Hun lever måske ikke op til modebranchens traditionelle skønhedsidealer, men plus size-modellen Ashley Graham er heldigvis ligeglad, og ikke bange for at posere foran kameraet som Gud skabte hende.

Det viste hun endnu en gang tirsdag, hvor hun var på photoshoot ved Malibu Beach, Californien.

Her slangede den 30-årige model sig i sandet i en blå- og hvidstribet bikini fra hendes egen badetøjsserie, Swimsuits for All.

Som navnet antyder, sigter firmaet efter at lave badetøj til alle kropstyper, herunder også såkaldte plus sizes, og Ashley Graham håber, at hun ved at optræde som plus size-model kan være medvirkende til, at flere kvinder får det bedre med deres egen krop, uanset hvordan den ser ud.

Udover at posere for og i sit eget badetøj, har Ashley Graham tidligere ladet sig fotografere til Sports Illustrated som den første plus size-model, der optrådte i bladets berømte badetøjs-sektion. Det blev en sådan succes, at hun endte med at vise sig frem tre gange i alt.

Du kan se Ashley Graham gære sig til for Sports Illustrateds kameraer her. Video: Sports Illustrated.

Intl. kendte - 19. mar. 2018 - kl. 22:38 Hun viser både store lår og appelsinhud frem - med stolthed

I 2017 udgav Ashley Graham bogen 'A new model: What confidence, beauty and Power really look like', hvor hun blandt andet skriver om, hvordan kvinder kan lære at elske deres egen krop, selv om de i første omgang ikke er tilfredse med den.

- Det tager årevis at blive selvsikker. Jeg siger til de unge piger, at det kræver både tid og energi, at finde sin egen selvsikkerhed frem. Jeg beder dem også om at finde en rollemodel, har Ashley forklaret til V Magazine.

Ashley Graham har selvfølgelig også haft hårde tider blandt andet med det modsatte køn. Det har hun tidligere fortalt til magasinet People.:

- Jeg har haft smertefulde erfaringer med fyre, der har slået op med mig, fordi de har frygtet, at jeg ville blive for tyk senere i livet, fortalte Ashley.

I dag danner Ashley Graham dog par med filmproducenten Justin Ervin, som hun har været gift med siden 2010.

Her kan du se Ashley Graham reklamere for sin egen badetøjsserie.

35 kommentarer
Vis kommentarer