Mexicos frækkeste vejrpige deler video fra soveværelset

Se Yanet Garcia vise hjemmet frem herunder

Minimalt påklædt viser Yanet Garcia her noget af hjemmet frem.

Mexicanske Yanet Garcia er vant til at vise sig letpåklædt frem i vejrstudiet, og nu hiver hun sine mange fans med ind i hjemmet, denne gang endnu mere letpåklædt.

I en nyligt offentliggjort video fremviser den populære tv-meteorolog, der også er kendt som 'Mexicos frækkeste vejrpige', nemlig sin gang og sit soveværelse, men det er formentlig ikke på grund af frøken Garcias sans for indretning, at videoen lige nu går som varmt brød på det store internet.

Til lejligheden er den 26-årige mexicaner nemlig endnu mindre påklædt end under sine vejrudsigter, hvilket, ikke overraskende, har vist sig at gå rent ind hos fans verden over.

Yanet Garcia blev lidt af en internet-sensation i 2015 efter mexicanske fans delte hendes vejrudsigter på nettet. Derefter gik der ikke lang tid før hun havde fans overalt i verden, og hendes arbejdsgiver, tv-stationen Televisa Monterrey, fik masser af gratis omtale.

Ifølge Mirror har den populære vejrpige dog for nyligt meddelt at hun forlader tv-stationen og planlægger at flytte til USA for at lære bedre engelsk. Det vil samtidig bringe hendes tættere på kæresten, den professionelle Call of Duty-spiller Doug 'Censor' Martin.


Vejrudsigter som denne har gjort Yanet Garcia til en internet-darling.


Her afprøver den mexicanske vejrbabe halloween-kostumer.

51 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere