Midt i en kold tid: Her er tre eksempler på badetøj der får kinderne til at blusse

Vi går en kølig weekend i møde, men herunder er der lidt at lune sig på

Emily Ratajkowski overlod ikke meget til fantasien, da hun var på stranden i Sydney. Foto: SplashNews/Media Mode/KHAPGG/MEGA

Den kommende weekend bliver kold, lyder det fra DMI, og mange danskere drømmer sikkert om varmere himmelstrøg som for eksempel Australien, hvor sommeren så småt er på vej.

Her viste multi-talentet Emily Ratajkowski sig for nyligt frem i en bikini, der overlod meget lidt til fantasien under en tur på stranden i millionbyen Sydney.

Ratajkowski udtalte for nyligt, at der for kvinder ikke findes noget upassende tidspunkt at vise sig frem i streng-bikini, om det så er på stranden eller til en demonstration.

'Blurred Lines'-modellens minimale bikini er dog intet at regne i forhold til andre eksempler på badetøj, som Ekstra Bladet tidligere har omtalt, og som du kan se eller gense herunder:

C-strengen
Den har været på markedet en del år efterhånden, men trods beretninger om, hvordan c-strengen bliver flået ned fra hylderne af ivrige forbrugere, er den stadig et sjældent syn på stranden, hvor den aldrig rigtigt har fået fodfæste. 

- Jeg har aldrig set noget lignende. De mærker, vi fører herinde, har ikke engang g-streng i deres badetøjsortiment, fortalte Katrine Østergaard, assisterende salgschef i Wunderwear i Illum i København, til Ekstra Bladet i 2014, der i øvrigt kunne tilføje, at bikinitendensen gik mod mere stof frem for mindre.

Herunder kan du se reaktionerne, da en tysk kvinde lufter den på stranden:

Sex & samliv - 21. jun. 2014 - kl. 09:52 TV: Se folk i chok over ny bikini-mode

Mikro-bikinien
Forskellen på en mikro-bikini og et langt stykke tandtråd er ikke voldsomt stor, og i Australien skulle den efter sigende have været et stort hit en enkelt sommer.

I Danmark fangede den aldrig an, muligvis fordi man ville risikere en anmeldelse for blufærdighedskrænkelse, hvis man bar den på en almindelig offentlig strand.

Herunder kan du se mikro-bikinien blive luftet på en strand:

Sex & samliv - 25. dec. 2015 - kl. 00:00 TV: Sidste år var det c-strengen: Er det her sommerens bikinimode?

33 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!