Midt på scenen: Letpåklædt sangerinde laver brystsmutter

'Serbiens mest sexede sangerinde' opdagede tilsyneladende ikke selv at noget var galt

Under en nylig koncert lavede Milica Pavlovic en vaskeægte brystsmutter. Se tøjuheldet her.

Hvis serbiske Milica Pavlovic modtog et ekstra stort bifald under en nylig koncert i Beograd, er der en god grund dertil.

Pavlovic, der også er kendt som 'Serbiens mest sexede sangerinde', optrådte i ugens løb på en natklub i den serbiske hovedstad, og her overså hun tilsyneladende at det i forvejen minimale korset gled ned og gav udsyn til sangerindens bryster mens hun hoppede rundt på scenen, skriver Daily Mail.

En tilskuer var dog mere opmærksom og filmede tøjbommerten, som nu bliver flittigt delt og set online. Se Milica Pavlovics brystsmutter i videoen over artiklen.

Ifølge Daily Mail er Milica Pavlovic ikke uvant med at vise sig letpåklædt frem. For nyligt fik hendes medvirken i et serbisk talkshow stor omtale på grund af sangerindens vovede kjole, og på hendes populære Instagram-profil deler hun ofte ganske letpåklædte billeder af sig selv.

Se flere brystsmuttere herunder:

Den rumænske vejrpige Daniela Crudu har e stor fanskare på internettet, og den blev formentlig ikke mindre, da hendes top ikke kunne holde på formerne, og seerne derfor fik frit udsyn til tv-babens ene bryst.

Den spanske realitystjerne Yola Berrocal havde i sine velmagtsdage Spaniens største bryster. Sidenhen er de blevet vippet af pinden, men de to forhenværende rekordindehavere fik atter en tur i manegen, da en talkshow-vært under en liveudsendelse 'ved et uheld' hev ned i hendes top.


- Hvis du har det, så vis det. Den regel har supermodellen Joanna Krupa alle dage levet efter, og så er spørgsmålet blot om denne brystsmutter, som hun lavede på Miami Beach tidligere på året var med vilje eller ej.

56 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere