Wauw! Tennis-legendes kone på topløs badeferie

Boris Beckers kone tog toppen af på hed tur til Sydeuropa

Det kan godt være, at den 49-årige tennis-stjerne Boris Becker har begrædt sin skrantende økonomi, men han kan til hver en tid glæde sig over at have sin hollandske kone Lilly Becker.

Se også: Smukke Emily viser bagen frem

Parret har været gift siden 2009, og for ganske nyligt besøgte hans bedre halvdel Ibiza sammen med en for avisen ukendt dame.

Den 41-årige Lilly Becker var taget på stranden iklædt sorte solbriller, en flot bikini og en sarong, men stort set alle beklædningsgenstandene røg af før eller siden.


Hun dyppede sig i det 27 grader varme vand, der omklamrer den spanske paradisø, og det blev altså uden hverken solbriller, sarong eller top.

Babes - 19. jul. 2017 - kl. 21:10 Husker du pivfrække Pamela? Her er hun som 50-årig

Lilly Beckers mand, der var ikke at se på stranden, vandt som kun 17-årig Wimbledon i 1985. Efterfølgende har han ligget nummer et på verdensranglisten i tennis.

Han har også været kommentator for BBC ved Wimbledon i flere år, og så har han været personlig træner for den serbiske stjerne Novak Djokovic.

Se også: Er hun topløs? Døm selv...

Tidligere i juni skrev flere engelske medier, at engelsk ret havde erklæret ham personligt konkurs på grund af en milliongæld til engelske banker.


Becker har været gift med skuespilleren Barbara Feltus, som han har to sønner med.

I februar 2001 måtte Becker vedgå sig faderskab til en datter, som han fik med den russiske model Angela Ermakova – angiveligt efter en ultrakort affære i et kosteskab på en restaurant i London.

48 år - og stadig hammer-flot. Foto: All Over Press Danske kendte - 13. jun. 2017 - kl. 11:02 Smukke Helenas hund passer på missen

Boris Becker og Lilly Becker fik i 2010 en søn, Amadeus Benedict Edley Luis Becker, der er født i London.

Babes - 7. jun. 2017 - kl. 12:30 Se det her: Nina Agdal smider (næsten) alt på stranden

Se også: Gjorde nar af nøgen kvinde: Nu har Playboy-model fået sin straf

1 af 2 Foto: All Over Press/IMP Features/Splash News
2 af 2 
67 kommentarer
Vis kommentarer