Bendtner ærgrer sig: - Jeg har prøvet alt

Nicklas Bendtner har i en alder af 32 år prøvet alt

I Dplay serien 'Bendtner & Philine' fortæller Nicklas Bendtner, at han blev voksen i alt for ung en alder.

Som 16-årige flyttede Nicklas Bendtner hjemmefra, da han blev solgt til den engelske Premier League klub Arsenal. Derfra tog hans karriere hurtigt fart, og to år senere blev han første gang udtaget til det danske U-21 landshold.

Ifølge ham selv har han allerede prøvet alt.

I dagens afsnit af 'Bendtner & Philine' ser vi den professionelle fodboldspiller fra en hel ny side, når han sidder i sin lænestol, hører klassisk musik og ryger en cigar, mens han nyder tilværelsen.

Se også: Har tabt kæmpe millionbeløb på gambling

- Jeg er en ung mand, aldersmæssigt, men jeg føler mig som en meget ældre mand. Jeg blev voksen så tidligt og havde så mange år af lærdom i en af de største byer. Jeg har gået igennem meget i mit liv, meget af det, jeg har oplevet på kort tid, er noget folk først oplever i en meget meget senere alder, siger Nicklas Bendtner.

Det skaber også tit diskussioner i parforholdet med modellen Philine Roepstorff, der er træt af, at de ikke kan lave noget sammen, uden at Nicklas Bendtner har prøvet det før.

Se også: Bendtner taler ud om voldsom bilulykke

- Jeg er også ked af, at jeg i så ung en alder har prøvet alt. Jeg ville ønske, at der var nogle ting, jeg ikke havde prøvet, siger Nicklas Bendtner.

Du kan se episoden i videoen øverst i artiklen og afsnittet på DPLAY.

47 kommentarer
Vis kommentarer