Blue Steel er tilbage: Zoolander-stjerner crasher modeopvisning

Publikum blev overrasket, da Ben Stiller og Owen Wilson pludselig var på catwalken i Paris 

Se Ben Stiller og Owen Wilson blive tiljublet, mens de går på catwalken i Paris. (Foto: Paramount Pictures)

Til stående applaus og jubel spankulerede Ben Stillers og Owen Wilsons alter egoer, Derek Zoolander og Hansel, pludselig hen ad catwalken.

De to Hollywood-stjerner overraskede nemlig alt og alle, da de tirsdag crashede Valentinos modeopvisning til Paris Fashion Week iført prangende herreekvipering og det legendariske 'Blue Steel'-udtryk.  

Udtrykket, der bedst kan betegnes som en missen med øjnene og strutten med læberne, blev udødeliggjort i 2001-komedien Zoolander, hvor de to mandemodeller og rivaler Derek Zoolander og Hansel kæmper indædt om at være den bedste model.

 

Efterfølger på vej

I mange år har fans af den populære kultfilm sukket efter en efterfølger. Flere gange har der været rygter om, at Zoolander 2 var i støbeskeen, men først nu ser det altså ud til, at blive til noget.

Optrinnet i Paris er nemlig et reklamestunt sat i søen for at promovere den længe ventede film, og det har øjensynligt virket efter hensigten, for alverdens medier beretter i dag om den originale happening.

Kort forinden reklamestuntet postede Ben Stiller også et billede sammen med Owen Wilson på Instagram med billedteksten: 'Derek og Hansel er tilsyneladende blevet enige om Zoolander 2':

Apparently Derek and Hansel have come to terms on #Zoolander2 ??

Et billede slået op af Ben Stiller (@benstiller) den

De mange fans, der glæder sig til efterfølgeren skal dog væbne sig med tålmodighed, for ifølge filmdatabasen imdb.com forventes Zoolander 2 først at få premiere i februar 2016.

1 kommentar
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere