Nye spioneventyr med agent 007 rammer boghylderne

En tilbagevenden til den klassiske Bond-æra i 1969. Sådan præsenteres ny fortælling med den hemmelige agent

Kim Basinger og Sean Connery  i James Bond-filmen 'Never Say Never' fra 1983. (Polfoto)
Kim Basinger og Sean Connery i James Bond-filmen 'Never Say Never' fra 1983. (Polfoto)

Godt nyt til dedikerede Bond-fans med spionromaner på natbordet.

Inden længe kommer der nye eventyr på gaden om gentleman-agenten, som gang på gang redder verden fra skruppelløse superskurke, mens han charmerer smukke kvinder og sprænger ting i luften undervejs.

Det sker i samme format, som James Bond oprindeligt kom til verden i - nemlig på skrift. Titlen på bogen og plottet er stadig hemmeligholdt, men sikkert er det, at læserne vil opleve en Bond, som skal helt tilbage til rødderne.

- Vi kan afsløre, at denne roman bliver en tilbagevenden til den klassiske Bond-æra med en 45-årig 007 i 1969, lyder meldingen fra boet efter forfatteren Ian Fleming, som skabte den martini-sippende superagent for 60 år siden i bogen 'Casino Royale'.

Derefter forfattede Fleming, som døde 11 år senere, en stribe spioneventyr med den fiktive Bond-figur, som siden blev verdensberømt på det store lærred.

Samtidigt med filmsucceserne har forlæggerne forsøgt at holde den litterære Bond i live med forskellige gæsteskribenter.

Den nye bog med James Bond, som bliver skrevet af forfatteren William Boyd, bliver udgivet 26. september.

Den nyeste Bond-film, 'Skyfall', som er den 23. spillefilm i rækken og har Daniel Craig i hovedrollen, har slået den ene indtjeningsrekord efter den anden.

Læs også:

Se også: Kinesiske 007-fans får censureret udgave af Skyfall

Det er ikke blot den mest succesfulde siden den første Bond-film i 1962, men også en af de mest indtjenende film i historien med et billetsalg på flere milliarder kroner.

1 af 2 
2 af 2 Kim Basinger og Sean Connery i James Bond-filmen 'Never Say Never' fra 1983. (Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere