Danske komikere: Vi kan godt trænge til mere kant

Til dette års 'Comedy Aid' stiller komikerne Anders Fjelsted og Thomas Wivel begge op med grænseoverskridende optrædener. Se interviewet her

Rockere og håndværkere får en hård behandling i dette års 'Comedy Aid', afslører de danske komikere Anders Fjelsted og Thomas Wivel.

En dansk komiker havde for nylig en ubehagelig konfrontation med en rocker på et toilet. Og det vil Thomas Wivel ikke finde sig i.

- Jeg vil tale om det. Jeg synes, det er vigtigt, at vi ikke lade os presse og true til at tie stille. Jeg synes, vi skal råbe op så meget som muligt. Der har humoren et ansvar, fortæller Thomas Wivel.

Også Anders Fjelsted planlægger en stand up-optræden med bid i.

Komikeren vil fortælle om sine forfærdelige oplevelser med et håndværkerfirma, der skulle arbejde på hans rækkehus.

- Problemet er bare, at jeg i en af de helt gode jokes hænger entreprenøren ud med navn. Jeg skal lige have undersøgt med en advokat, om jeg må det, fortæller han.

- Folk siger stand-up kun handler om pik, patter og kvinder, der ikke kan parkere. Her er to fyre, som taler om noget, der betyder noget for dem, fortæller Anders Fjelsted.

Comedy Aid er på landevejen den 27., 28. og 30. december i henholdsvis Århus, Herning og København. Værterne er Thomas Hartmann og Torben Chris.

Hør de to komikere fortælle om deres optræden i årets 'Comedy Aid' i indslaget foroven.

I videoklippet nedenunder, kan du se hele denne uges udgave af 'Dans med de kendte'