12-årig laver skrækfilm til forfatter-far

Michael Larsen fik uventet hjælp fra sin datter i forbindelse med sin nye bog

Se videoen her

Når Michael Larsen på tirsdag udkommer med sin nye roman, Mordet på Øen, behøver han ikke spekulere på store markedsføringsbudgetter.

Hans 12-årige datter, Maika Pi, lavede uden hans viden denne uhyggelige trailer som optakt til udgivelsen.

Alt er lavet på datterens iPhone.

- Jeg vidste ikke, hun var i gang med den. Jeg lagde godt nok mærke til, at hun gik og filmede. Det hele kom sig af, at jeg sagde til min kæreste, at det var paradoksalt at skrive en bog på så mange sider og så kun have så kort tekst til at beskrive den. Jeg nævnte, at man burde lave en trailer og det fangede hun altså, siger Michael Larsen til Ekstra Bladet.

Michael Larsens nye bog, der kommer i handlen på tirsdag.
Michael Larsens nye bog, der kommer i handlen på tirsdag.
 

Han beskriver datteren som myreflittig, så der var ikke langt fra tanke til handling.

- I 3-4 måneder gik hun og puslede med det uden at sige noget om det. Hun spurgte da også en del ind til bogen, men jeg fortæller ikke engang mine egne børn om handlingen under processen, siger forfatteren, der blandt andet står bag succes'en Slangen i Sydney.

Maika Pi måtte dog lave videoen om, da Michael Larsen endelig så den.

Stolt
- Hun afslørede alt for meget om afslutningen, og det gik jo ikke. Så som straf måtte jeg selv ud i kostume for at lave en anderledes slutning, siger han.

Han er særdeles stolt over værket.

- Jeg er enormt stolt af hende. Det er jeg af begge mine børn. Det er imponerende, hvad de kan. Og jeg kan jo se, at det er pillearbejde at lave sådan en video. Jeg er lidt paf over det, siger Michael Larsen.

1 af 2 
2 af 2 Michael Larsen er beriget med en dygtig datter. (Arkivfoto: Britt Lindemann/All Over).