40-årig tv-vært er gravid

Cecilie Hother skal snart være mor for anden gang

Cecilie Hother. Foto: Jonas Olufson
Cecilie Hother. Foto: Jonas Olufson

Der er masser at smile af for tv-værten Cecilie Hother og manden Thomas Honoré.

De skal nemlig være forældre til endnu et barn. Det fortæller Cecilie Hother på Instagram, hvor hun viser babybulen frem.

- Det er koldt udenfor, men min voksende mave varmer. Thomas Honore skal være far til fire. Jeppe og Tobias skal være storebrødre igen. Ellinor skal være storesøster, og jeg skal være mor til to, skriver Cecilie Hother, der fortsætter.

- Jeg glæder mig så meget til at hilse på bønnen til sommer.

40-årige Cecilie Hother og den ni år ældre Thomas Honoré har en datter sammen, mens Thomas har to børn fra et tidligere forhold. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Tv-vært i vildt byggeprojekt: Sådan går det

På sin blog uddyber hun den kommende familieforøgelse.

- Hele familien glæder sig. Og hvor er det dejligt endelig at kunne dele det, der for os er en dejlig nyhed. Jeg glæder mig til, min mave vokser. Jeg glæder mig til, vi kan få at vide, hvad køn vi skal have, skriver hun.

Cecilie Hother fik en datter i 2016. Nu fuldbyrder hun voksenlivet med vielsen. Foto: Jonas Olufson Danske kendte TV 2-vært stråler: Jeg skal giftes

Har arbejdet for det
Da Ekstra Bladet fanger Cecilie Hother over telefonen, er det en meget glad stemme i den anden ende.

- Det er dejligt. Det er så fantastisk, og jeg er så lykkelig. Jeg gætter på, at det er denne her følelse, folk har, når de vinder i lotto, griner hun og afslører, at graviditeten var planlagt.

- Det har taget noget tid, og det har været et hårdt arbejde, haha, vi har i hvert fald arbejdet for det.

Allerede i forbindelse med sin første graviditet, fortalte Cecilie Hother, at hun betegnede de lykkelige omstændigheder som lidt af et mirakel.

Cecilie Hother har nemlig hormonsygdommen PCO.

- Jeg havde jo fået at vide, at det sikkert ville kræve hjælp på grund af min PCO. Men vi besluttede at give naturen en chance på et halvt år og forventede derefter at skulle gå i hormonbehandling og til sidst inseminering, og vi indstillede os på, at der ville gå et par år, før vi stod med en dejlig baby på armen, fortalte hun i 2016 til ALT for damerne.

Mangler børneværelse
Derfor er hun også ekstra lykkelig over, at hun nu snart kan kalde sig mor til to.

- Jeg er taknemmelig, glad og ovenud lykkelig. Tænk at jeg får lov, siger hun med glæde i stemmen.

Thomas Honoré er som nævnt allerede far til tre børn, og der bliver derfor kamp om pladsen i hjemmet, når den lille ny kommer til.

- Vi skal til at være lidt kreative med børneværelser. Vi er ved at bygge nyt hus, og der havde vi ikke puttet et ekstra børneværelse ind, så det skal vi lige finde ud af, men det er helt oprigtigt det mindste og mest positive problem, man kan forestille sig, slutter hun af.