5000 piger skriver til Benjamin hver dag: ’Det er sindssygt’

Benjamin Lasnier løfter her lidt af sløret for, hvordan det er at være Danmarks mest fulgte person

Hør nogle af de mærkeligste ting, som folk har skrevet til Benjamin Lasnier

16-årige Benjamin Lasnier har faktisk kun udgivet en sang, men alligevel er han ubestridt Danmarks største artist målt på følgere. Han har nemlig brugt tre år på at opbygge det, der i dag er blevet til 6,5 millioner følgere fra hele verden på Facebook, Instagram og Twitter.

- Nogle gange var jeg jo nødt til at stå op midt om natten for at lægge billeder op til folk i Kina. Jeg har været meget målrettet omkring min strategi på de sociale medier. Det har ikke bare været for sjov, siger Benjamin.

Hans første sang, ’Love You Out Loud’, har på få måneder fået mere end 500.000 afspilninger på YouTube, og den unge sangfugl drømmer nu om at slå igennem for alvor som sanger. Han er da generelt også utroligt ombejlet og får så mange henvendelser fra især unge piger, at han slet ikke kan nå at svare dem alle.

- Jeg får nok 5.000 beskeder om dagen. Det er umuligt at svare alle. Det er helt sindssygt. Og hvis jeg svarer en, så bliver de andre meget jaloux og spørger ’hey, hvorfor snakker du med hende’. Så jeg foretrækker at forholde mig passiv og ikke sige for meget, fortæller Benjamin Lasnier.

Stadig single
Benjamin Lasnier har endnu ikke mødt drømmepigen, og han leder heller ikke, fortæller han.

- Jeg er stadig ledig, men det er ikke sådan at jeg går ud og leder efter en pige lige nu. Jeg har ikke noget imod at se nogle piger engang i mellem, men jeg skal ikke i fast forhold før jeg mærker den der følelse, og den har jeg ikke helt mærket endnu.

Han kigger ikke efter noget bestemt udseendemæssigt, men personligheden er vigtig.

- Hun skal hvile i sig selv og turde skille sig ud. Have lidt ’confidence’ og være lidt ’hard to get’ på en måde, det kan jeg godt lide. Og bare være sig selv og være lidt sjov.

Fan kom hele vejen fra Italien
En ting er i hvert fald helt sikkert – Benjamin har masser af unge, kvindelige fans, der vil gøre alt for at møde ham og få et billede sammen med ham. Ligesom Justin Biebers fans kalder sig ’Beliebers’, kalder Benjamins fans sig for ’Benzilers’. Nogle kommer endda langvejs fra for at møde ham.

- Det vildeste jeg har oplevet var nok engang, hvor der kom en pige hele vejen fra Italien sammen med sin familie for bare at sige hej til mig. Hun fløj hele vejen til Danmark for at finde mig, og hun havde været rundt i hele nabolaget og ringe på alle dørklokker. Det var helt vildt, og jeg var totalt paf. Hun begyndte at græde, og hendes familie var helt oppe og køre. Og så havde hun taget et halvt kilo Nutella med til mig, griner Benjamin.

Benjamin slukker også mobilen
Det er dog ikke alle, der er lige vilde med Benjamin. Nogle kommer også med grimme kommentarer som ’hvor er du grim’ og ’dit bøssesvin’. Det tager pigeidolet dog med ophøjet ro.

- Jeg er blevet rigtig god til at slukke mobilen og ikke tage det til mig. Jeg har det lidt sådan, at der må jo være en grund til, at folk bruger tid på at skrive sådan, så et eller andet sted må de jo være interesserede i det, jeg laver, griner Benjamin.

Han har også vigtigere ting at tage sig til med både sin musik, skole, venner, fester og familie. Benjamin har endnu ikke helt besluttet, hvad der skal ske efter 9. klasse. Enten skal han som så mange andre unge starte i gymnasiet – eller også skal han tage et sabbatår og knokle videre med musikken.

- Min manager er i USA lige nu og prøver at få mig frem hos de store pladeselskaber. Hvis de vil rykke nu, så bliver det et sabbatår. Nu får vi se, smiler Benjamin.

LÆS HELE INTERVIEWET MED BENJAMIN I EKSTRA:

Benjamins største idol er Michael Jackson. 'Det er utroligt, hvordan en mand kan gøre så meget,' siger Benjamin. (Foto: Philip Davali) Kendte Kom tæt på Benjamin Lasnier: Det vildeste en pige har gjort er...