54-årig dansk stjerne viser stor babybule

Den danske Hollywoodkendis Brigitte Nielsen viser en babybule frem

Brigitte Nielsen på et billede taget 25. maj i år. Foto: All Over Press
Brigitte Nielsen på et billede taget 25. maj i år. Foto: All Over Press

Der var en naturlig skepsis hos mange af hendes følgere, da den danske Hollywoodkendis Brigitte Nielsen sent søndag aften dansk tid lagde et billede på Instagram, hvor hun fremviste en stor, rund mave og bekendtgjorde, at familien snart bliver udvidet.

For det er ikke hver dag, at en kvinde i en alder af 54 år vælger at få barn nummer fem, og flere anklager da også den danske stjerne for at spille sine følgere et puds.

Ekstra Bladet har dog været i kontakt med Brigitte Nielsens management. Og herigennem siger hun:

- Parret bekræfter deres Instagram-post, lyder det kort.

Trine Gadeberg (anden fra venstre) mistede sin mor 15. maj. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Dansk skuespiller efter uventet dødsfald: Kommer som et chok

Brigitte Nielsen er gift med den italienske tv-producent Mattia Dessi og har tidligere været gift yderligere fire gange. Blandt andet med Hollywoodstjernen Sylvester Stallone.

Søs Egelind på scenen som wannabe-prinsesse. Foto: Jonas Olufson Event & Kultur Søs Egelind hegles igennem efter Frede-show: - Beklager, hvis jeg har ødelagt nogens aften

Hun har fire sønner. Én fra ægteskabet med Kasper Winding, én fra forholdet med NFL-spilleren Mark Gastineau og to fra ægteskabet med Raoul Meyer.