Ålen: Betalt for at holde mig væk fra Klovn

Han tjente godt på et'eren, men er ikke med bag kameraet på to'eren.

Peter Aalbæk Jensen var producent på den første Klovn-film, 'Klovn - The Movie', men har fået en check for ikke at røre ved to'eren. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Peter Aalbæk Jensen var producent på den første Klovn-film, 'Klovn - The Movie', men har fået en check for ikke at røre ved to'eren. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Peter Aalbæk Jensen og hans filmselskab Zentropa producerede den første Klovn-film fra 2010, 'Klovn - The Movie' og havde efterfølgende også rettighederne til at producere en eventuel efterfølger.

Men Casper Christensen og Frank Hvam ville hellere producere 'Klovn Forever' selv og købte derfor 'Ålen' ud af projektet for et uspecificeret beløb.

- Jeg har fået en check for at holde mig væk. Det er helt i orden, siger han til Ekstra Bladet.

Her en scene fra filmen, hvor der er Carlsberg på bordet. Det danske øl-mærke går igen i resten af filmen. (Foto: Nutmeg/Per Arnesen) Filmnyheder - 24. sep. 2015 - kl. 12:12 Carlsberg betaler for reklame i Klovn

- Det var en god kombination af, at de havde nogle penge, og at jeg var på røven. Så det passede meget godt, og jeg er fint tilfreds. Jeg fik mine penge up front for to'eren. Jeg var og er glad, for det gjorde at jeg kunne betale andre steder, så jeg ikke fik ballade. Og så må de jo tjene, hvad de vil på to'eren.

Her kan du se en række teasere for filmen:Peter Aalbæk Jensen var producent på 'Klovn - The Movie' og havde også rettigheder til to'eren. Dem købte Casper Christensen og Frank Hvam dog, så de kunne producere filmen i deres eget selskab, Nutmeg Movies. (Foto: Per Arnesen/Zentropa)
Peter Aalbæk Jensen var producent på 'Klovn - The Movie' og havde også rettigheder til to'eren. Dem købte Casper Christensen og Frank Hvam dog, så de kunne producere filmen i deres eget selskab, Nutmeg Movies. (Foto: Per Arnesen/Zentropa)

Jarl Friis-Mikkelsen må finde sig i at se sin svigersøn blive udsat for lidt af hvert i 'Klovn Forever'. (Foto: Mogens Flindt) Filmnyheder - 24. sep. 2015 - kl. 00:19 'Man skal lige vænne sig til at få svigersøns pik i ansigtet'

Det brudte forretningsforhold gør ikke, at filmproducenten har et horn i siden på de to komikere.

- Det er skønt at kunne deale med gode forretningsfolk. Det blev lavet i absolut mindelighed, så alle er lykkelige, siger Peter Aalbæk Jensen.

Du kan læse meget mere om Casper Christensen, hans forretningimperium, og hvordan vennernes beskriver ham her:

Casper Christensen fik tidligere i år Æresprisen til Zulu Comedy Galla. (Foto: Mogens Flindt) Kendte Stort portræt af Casper Christensen: PR, pik og penge