Ålen indlagt: Ramt af blodpropper

Den 60-årige filmproducent blev natten til mandag ramt af to blodpropper, men har det godt efter omstændighederne

Peter Aalbæk Jensen er efter alt at dømme sluppet heldigt ovenpå to blodpropper. Foto: Tariq Mikkel Khan
Peter Aalbæk Jensen er efter alt at dømme sluppet heldigt ovenpå to blodpropper. Foto: Tariq Mikkel Khan

- Jeg sidder her på Hvidovre Hospital med højst sandsynligt to blodpropper, der har ramt mig søndag/mandag, lyder det i vanligt højt humør fra filmproducent Peter Aalbæk, da Ekstra Bladet fanger ham over telefonen onsdag aften.

Her har han været indlagt siden tirsdag morgen.

- Det føltes som en murerarbejdsmand stod med træskostøvler på min hule brystkasse, så smerten strålede ud i armene. Men sådan noget siger en mand jo ikke noget om. Det er også derfor, vi dør ti år før jer andre, tilføjer 'Ålen' om de to blodpropper, som lægerne mener, han har haft.

Filmbossen prøver alt for at vinde en rolle i næste Afdeling Q-film. Filmnyheder - 15. sep. 2016 - kl. 12:34 Aalbæk splitternøgen foran Nikolaj Lie Kaas

Trods smerterne fortsatte den 60-årige provokatør derfor med sine daglige gøremål - også selvom han da undrede sig over, at han pludselig ikke kunne løfte en 15 kg sæk med gødning.

- Som enhver rask dreng slog jeg det selvfølgelig hen, selvom jeg havde de klassiske symptomer: snurren i armene og trykken for brystet, siger han med et grin.

Han fik dog sendt en mail af sted til sin læge mandag aften, som straks morgenen efter beordrede ham på hospitalet. Her venter han nu på at få foretaget en kikkertundersøgelse.

- De kunne så se, at jeg nok har haft to blodpropper. Lad det være en historie til skræk og advarsel for Ekstra Bladets læsere. Man skal ikke være bange for at være pivet. Nu sidder jeg bare og venter på, at det danske samfund har tid til mig, lyder det fra Aalbæk, der netop har sendt sin kone i byen efter stegt and. 

Se også: Ålen: Betalt for at holde mig væk fra Klovn

Får du nogen mén?

- Med min adfærd og mit hoved er der næppe sket nogen skade, som der ikke var der i forvejen, lyder det med et grin fra 'Ålen', der har et helt klart bud på, hvorfor han er blevet ramt.

- Jeg har ikke drukket alkohol i tre måneder, så alle er sikre på, at min krop er gået i en form for choktilstand over de manglende subsidier af Côtes du Rhône dagligt, tilføjer han.

Hvorfor stoppede du med at drikke?

- Det gjorde jeg, fordi jeg begyndte at få det dårligt, og det kan jo sikkert godt hænge sammen med nogle tilstoppede årer et eller andet sted, vurderer han.

'Ålen' ved endnu ikke, hvor han skal behandles.

Mest læste i flash!
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen