Årets dyreste handel? Michael Laudrup har solgt huset

Danmarks største fodboldspiller gennem tiden har solgt sit palæ.

Der er grund til at pege for Michael Laudrup, der lige har solgt huset på et svimlende millionbeløb. Foto: AP
Der er grund til at pege for Michael Laudrup, der lige har solgt huset på et svimlende millionbeløb. Foto: AP

Det er ikke mere end to uger siden, at lillebror Brian omsider fik solgt sit hus i Skodsborg.

Og for en uge siden kunne Boliga så annoncere, at Michael Laudrup og fruen Siw efter 260 dage på boligmarkedet havde fundet en køber til deres liebhaver-villa i Vedbæk nord for København. Tirsdag faldt de sidste dokumenter i handlen på plads, da det endelige skøde blev tinglyst.

Af dette fremgår det, at hele Danmarks landsholds-klenodie har fået intet mindre end 34 millioner kroner for den 426 kvadratmeter store villa på den eksklusive strandvejs-adresse.

Det skriver boligsiden Boliga.

Se også: Farvel til million-luksus: Landsholdsspiller sælger lejlighed

Og selv om det lyder som en ordentlig portion penge, så er har ægteparret Laudrup måtte give et afslag på fem millioner kroner i forhold til de 39 millioner, som villaen senest var udbudt til.

Alligevel er købesummen nok til ikke bare at placere handlen på en førsteplads over de få salg, der hidtil har fundet sted i år, men også blandt de fem allerdyreste boligsalg, der fandt sted sidste år.

 

I 2012-13 udbød Laudrup også villaen til salg. Den gang nåede den at være på markedet i godt et år, uden en interesseret køber meldte sig.

Udbudsprisen hed 38 millioner kroner - 30 millioner mere, end det beløb Michael Laudrup betalte, da han i 1994 selv købte grunden, som han siden hen både har udstykket og bygget huset, der netop er solgt, på.

Se også: Laudrup havnet i kaos: Nu rammer forbud klubben

Huset er blandt andet opført med en stor hall, køkken-alrum og to terrasser i stueplan, mens førstesalen byder på et forældresoveværelse med påklædningsgang og et soveværelse med balkon.

Med salget af den store strandvejs-villa har Michael og Siw Laudrup dog ikke gjort sig selv helt husvilde.

De to ejer nemlig også en lejlighed i Strandgade på Christianshavn i København, som de købte som et projektbyggeri i 2013 for 14,5 millioner kroner

Til dagligt er det dog ikke gaderne på Christianshavn, Laudrups berømte fødder betræder.

Fodboldspilleren - der indstillede spillerkarrieren til fordel for trænerbænken for små 20 år siden - har nemlig for øjeblikket hjemmebane i et af verdens rigeste lande Qatar, hvor han er cheftræner for klubben AI-Rayyan.

Se flere billeder af Michael Laudrups nu tidligere Vedbæk-villa her.