'Årgang 0'-stjerne scorede 12 og fik huen

Stephanie blev tirsdag student efter en flot præstation

Rachel fra 'Årgang 0' fik sin hue tidligere på sommeren. Foto: Camilla Hey/TV2
Rachel fra 'Årgang 0' fik sin hue tidligere på sommeren. Foto: Camilla Hey/TV2

To år på skolebænken på Slagelse Gymnasium og HF sluttede i går for Stephanie fra 'Årgang 0'.

Den unge pige, hvis liv har kunnet følges i hverdagsdokumentaren, siden hun blev født, sluttede af med bravur. Stephanie scorede et 12-tal ved sin sidste eksamen.

Rachel Ellebye er blevet student, og hun glæder sig til at begynde et nyt kapitel i sit liv. Foto: TV2 Danske kendte 'Årgang 0'-stjerne jubler: Det skal jeg lave nu

De seneste to år har hun fordybet sig i bøgerne for at færdiggøre sin hf, og da huen kom på hovedet, stod både Stephanies familie og kæresten, Jeff, klar til at fejre hende.


Stephanie flyttede allerede under sit studie hjemmefra og bor nu sammen med sin kæreste hos hans forældre i Slagelse. Hun har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, at hun overvejer at læse til lærer.

- Men først skal jeg have et sabbatår. Jeg har allerede søgt job som vikar på en skole. Så kan jeg for alvor få prøvet, om det er noget for mig, sagde hun i januar.

Stephanie fra 'Årgang 0' er flyttet hjemmefra og bor i dag hos sin kæreste. Foto: Camilla Hey/TV 2 Danske kendte 'Årgang 0'-Stephanie: - Jeg er ikke så god til at udnytte det