Afsløring: Bloggerstjerne skal være med i 'Paradise Hotel'

Fie Laursen vender tilbage som deltager i det populære tv-program, kan Ekstra Bladet nu afsløre. Og hun bliver ikke den eneste tidligere deltager i næste sæson

Sidst, Fie Laursen deltog i realityprogrammet, affødte det voldsomme reaktioner fra hendes følgere. Hør mere her.

TV3 har præsteret et hattrick.

For tredje gang tjekker en repræsentant for Familien Laursen ind på det berømte mexicanske hotel, der danner rammen om 'Paradise Hotel'. Det kan Ekstra Bladet nu afsløre.

Den danske skandaledronning er tilbage på 'Paradise Hotel'. Foto: Anja Ekstrøm Kendte Blod og bodytequila: Så gak er Fie Laursen i 'Paradise Hotel'

I 2015 var Fie Laursen den store overraskelse i programmet, i årets sæson var det brormand Boris og i næste års sæson, hvortil optagelserne netop er startet, er Fie Laursen atter tilbage på hotellet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger vil Fie Laursen enten være en del af startcastet eller tjekke ind en af de første dage.

Som en del af programmet får deltagerne frataget deres telefoner, og Fie Laursen, der er en kendt blogger og YouTuber, har da også allerede fortalt sine mange følgere, at de ikke skal forvente nyt fra hende i de kommende måneder.

Fie Laursen med broren Boris, der var deltager i programmet i årets sæson. Foto: ANTHON UNGER
Fie Laursen med broren Boris, der var deltager i programmet i årets sæson. Foto: ANTHON UNGER

Lenny også med
Det skete ifølge Fie Laursen som følge af, at hun følte sig stresset og samtidig var blevet udsat for et voldsomt overfald.

- Jeg lukker alle mine sociale medier ned til omkring januar - og er kun online på blog og Youtube, skrev Fie Laursen på Facebook.

Overfaldet har dog ikke været mere voldsomt, end at hun mindre end en uge senere kunne sætte sig i et fly med kurs mod Mexico.

Den kommende sæson af programmet bliver den 14. af slagsen, og man må håbe, at det denne gang går bedre for Fie Laursen. Sidste gang fik hun blot otte dage på hotellet, inden hun blev smidt hjem til Danmark af deltageren Theis.

Fie Laursen deler meget ud af sig selv på de sociale medier. Foto: Privat Danske kendte - 17. jun. 2017 - kl. 10:39 Dansk skuespiller gør grin med Fie Laursen

Bro laver temasangen
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger bliver Fie Laursen ikke det eneste gensyn, når programmet til næste år rammer skærmen. Også Lenny Pihl, der deltog i årets sæson, gør comeback på det farverige hotel.

Ekstra Bladet har forholdt TV3 oplysningerne, og her lyder det korte svar:

- Ingen kommentar.

Fie Laursen bliver ikke den eneste kendis, der skal kaste glans over 'Paradise Hotel'. Sidste år var det kunstneren Hemlig Elsker, der stod for temasangen. I år har man valgt at give æren til hitmageren Bro, der blandt andet stod bag landeplagen 'Hvor er du Bro?'.

Se også: Fie har spiseforstyrrelse: Svært at kaste op på 'Paradise Hotel'

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen