Alexandra begejstret for sit vilde portræt: 'Det er både sexet og feminint'

Et nyt portræt viser en hidtil uset side af grevinden

Kunstneren bag, Lill-Marlen Elnegaard, forklarer portrættet. (Video: Jonas Olufson)

Der er hverken sparet på detaljer eller farver på det nyeste portræt af kunstneren Lill-Marlen Elnegaard.

Kunstneren har portrættet den danske grevinde Alexandra storbarmet og sexet på lærredet, der hænger på Galleri Puls Art på Frederiksberg.

Ifølge Se og Hør, som var til stede ved afsløringen af det vilde portræt, var grevinden ovenud lykkelig for portrættet.

- Det er rigtig flot. Hun fik frit slag, men jeg har været i studiet med hende, hvor vi legede med tøj og smykker. Det er en hyldest til gudinden i os kvinder, så det ville være dumt at sidde der i en rullekrave, synes jeg, fortalte grevinden til ugebladet.

Til Ekstra Bladet siger grevindens sekretær, at Alexandra er glad for maleriet og de mange positive tilkendegivelser, det har fostret.

Fanger udtrykket
Ifølge Alexandra selv er portrættet både sexet, feminint og sårbart. Hun mener også, at kunstneren har fanget hendes udtryk på en flot måde.

Der er da også masser af udtryk på det flotte portræt, der både kommer helt tæt på grevindens former og viser en 'tatovering' med teksten 'Mit lykkelige land', som er titlen på Alexandras nye bog.

Ifølge ugebladet er maleriet dog ikke til salg, det skal hjem til Alexandra efter udstillingen er færdig.

- Det skal hjem til mig og hænge, om jeg så skal flytte noget andet ud. Jeg er ligeglad, sagde hun til udstillingen.

Ekstra Bladet har været i kontakt med grevinde Alexandras privatsekretær, men det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra hende.

Grevinde Alexandra med sine sønner Felix og Nicolai ved åbningen af galleriet. Grevinden var meget tilfreds med sit sexede portræt. Foto: Peter Hauerbach
Grevinde Alexandra med sine sønner Felix og Nicolai ved åbningen af galleriet. Grevinden var meget tilfreds med sit sexede portræt. Foto: Peter Hauerbach