Amalie afslører: Det bliver en....

Amalie Szigethy venter sit andet barn, og nu afslører hun kønnet

Amalie Sziegthy afslører endelig kønnet på sit kommende barn. Foto: Jonas Olufson.
Amalie Sziegthy afslører endelig kønnet på sit kommende barn. Foto: Jonas Olufson.

Tidligere på året kunne forsidefruen Amalie Szigethy glædeligt fortælle, at hun skulle være mor til to.

Se også: Amalie overrasker: Skal være mor igen

Amalie Sziegthy har været meget hemmelighedsfuld om hendes graviditet, men nu løfter hun sløret for kønnet på det kommende barn.

På Instagram afslører hun nu, at hendes datter Josephine får en lillesøster.

Se også: Flasher ny tatovering: Håber at se den når den er gammel

- Vi er ovenud lykkelige over at kunne afsløre, at en lille pige kommer til os, og at Josephine får en lillesøster, skriver Amalie til billedteksten til opslaget.

Det er ekskæresten Mikkel Skelskov, der er far til datteren Josephine, men om han er faderen til det kommende barn, vides ikke. Den detalje har Amalie Szigethy indtil videre valgt at holde for sig selv.

Parret kom for nogle år siden på kant med hinanden i en grim sag om samvær med Josephine, som Amalie Szigethy fortalte om til Ekstra Bladet.

- Jeg har i den her sag begået flere fejl - eller dumheder. Blandt andet da Mikkel så Josephine i foråret. Hun begyndte altid at græde, når han tog hende op. Han bad mig tage billeder, lige når han løftede hende og hun ikke græd endnu, så han kunne vise dem til sine forældre. Det gjorde jeg for at være sød. Men billederne var ikke til hans forældre. De var til hans advokat og Statsforvaltningen, som bevis for et godt samvær. Hold kæft, hvor har jeg været godtroende, og hold kæft, hvor er det nemt for ham at snyde, siger Amalie Szigethy. Foto: Tariq Mikkel Kahn Kendte Amalie i kamp for sin datter: Frygter foged og fængsel

Det seneste halve års tid er Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov dog set sammen flere gange på hendes sociale medier.

De har blandt andet kysset og været på ture sammen med deres datter.

Se også: Efter stort drama: Amalie hygger igen med ekskæresten

Da Amalie var gravid første gang, fik hun sit eget tv-program, 'Amalies Baby'. Denne gang bliver hendes graviditet fulgt i TV3-programmet 'Forsidefruer'.

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra Amalie Sziegthy.