Amalie i nyt tv-program

Reality-blondinen, der er kendt for sine mindre kloge udtryk, er med i nyt tv-program. Se hvilket her

Amalie har netop afsløret på sin blog, at hun skal være med i tv-programmet 'Dit hjem i vores hænder'. (Foto: Jakob Jørgensen)
Amalie har netop afsløret på sin blog, at hun skal være med i tv-programmet 'Dit hjem i vores hænder'. (Foto: Jakob Jørgensen)

Hvis du troede, at Amalie for længst var blevet erstattet af nye unge reality-deltagere, så kan du godt tro om igen.

Den blonde Amalie Szigethy har nemlig netop afsløret, at hun skal være med i anden sæson af programmet 'Dit hjem i vores hænder', der har premiere 23. marts på kanal 5.

Danske kendte - 1. mar. 2015 - kl. 10:44 Numsevisende Amalie til Kim Kardashian: Go home!

På sin blog skriver hun blandt andet, at hun i en længere periode har omtalt en række programmer, hun er med i den næste tid, så 'Dit hjem i vores hænder' er muligvis kun begyndelsen på et nyt peak i hendes tv-karriere.

Ekstra Bladet har talt med Amalie, der fortæller, at det er rigtigt, at der kommer flere programmer med hende i den nærmeste fremtid.

- Jeg må ikke sige noget om de andre programmer endnu. Der bliver nok sendt en pressemeddelelse ud på det, og så skriver jeg om det på min blog, fortæller hun og tilføjer, at det ikke er på kanal 5 eller på tv3, programmet skal sendes.

I 'Dit hjem i vores hænder' har hver kendis en hjælper med, når der skal indrettes i husene. Hvem der skal være Amalies hjælper, vil hun dog ikke afsløre endnu.

En ukendt mand ville gerne 'flække Joys drue'. (Privatfoto). Kendte Amalie drømmer om flysex

Hun kan af gode grunde ikke afsløre for meget af, hvad der sker i programmet. Men lidt kommentarer har hun da, da Ekstra Bladet fanger hende på telefonen:

- Jeg kan jo ikke fortælle, hvem der har vundet, men det er gået rigtig godt, og det har været sjovt at være med.

- Det har især været sjovt, fordi jeg har fået lov til at vise mine kreative sider og fået lov at vise, at jeg har en stil. Det synes jeg i hvert fald selv - det må folk jo så selv vurdere, når de ser programmet.

- Hvorfor har du sagt ja til at være med?

- Fordi det ikke er et reality-program. Jeg prøver rigtig meget at komme fra reality-genren, fordi jeg gerne vil lave andet end sådan noget tv.

På hendes blog løfter hun sløret for, hvem der ellers deltager i programmet.

SBS Tv bekræfter over for Ekstra Bladet, at følgende kendte mennesker også er med i programmet.

Basim, Julie Berthelsen, Christiane Schaumburg-Müller O’Connor, Sussi & Leo, Mia Lyhne, Oliver Bjerrehuus, Camilla af Rosenborg, Anne-Grethe Bjarup Riis, Amalie Szigethy, Amin Jensen, Michel Castenholt og Richard Ragnvald.

'Håber i vil tage godt imod programmet, jeg glæder mig <3,' slutter hun sit blogindslag.

Danske kendte - 24. feb. 2015 - kl. 17:14 TV: Derfor får Amalie malet større bryster

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere