Amalie kunne ikke finde ud af alder på barn

Amalie Szigethy aner ikke, hvor mange måneder der er på to år

Matematik er ikke Amalies stærke side. (Foto: Benjamin Kürstein)
Matematik er ikke Amalies stærke side. (Foto: Benjamin Kürstein)

Amalie Szigethy skal være mor til sommer, og hun har styr på terminen, som er den 30. juli.

Og som alle nybagte forældre ved, så er hver månedsdag en særlig begivenhed, når først den lille ny er kommet til verden.

Se også: Gravide Amalie: - Jeg troede, at jeg skulle dø

Se også: Her er faderen til Amalies baby

Derfor må man håbe, at Amalie har fået lidt mere styr på matematikken, end hun havde i 2014, da hun var med i TV3-programmet 'Stjerner på væggen'.

Her blev hun bedt om at regne ud, hvor gammel et barn på to et halvt år var i måneder.

Konceptet i 'Stjerner på væggen' var, at tre ukendte danskere og 12 kendte skulle svare på spørgsmål, hvor det gjaldt om at have styr på sin paratviden. De ukendte deltagere skulle vælge en kendt, de troede kunne svare på et spørgsmål, og en kendt, de troede, der ikke kunne.

- Jeg vil heller ikke mene, at det her er det sværeste matematikspørgsmål, men alligvel er der en af de her tre stjerner, der ikke kunne svare, siger Pelle Hvenegaard i det fulde tv-klip herunder.

Den kvindelige deltager skulle vælge mellem Gustav Salinas, Mascha Vang og Amalie Szigethy, og valget faldt på den dengang 22-årige Amalie.

Amalie har tidligere fortalt, at hun har det svært med tal og bogstaver, og hun blev kendt for sine 'sprogblomster' på 'Paradise Hotel' i 2010

Se også: TV: Højdepunkter fra 24 timer i Amalies selskab

Se også: Luksusfælden afslører: Så lidt tjener Amalie

- Jeg er ikke uintelligent, understreger Amalie. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 17. jun. 2015 - kl. 13:30 Danmarks Radio IQ-tester Amalie

Amalie Szigethy drømmer om at blive en hot mama....mon ikke det nok skal lykkes. (Privatfoto) Danske kendte - 12. jan. 2016 - kl. 19:03 Amalie venter sig: - Jeg vil være en hot mama

Se også: Amalie er gravid

Mest læste i flash!
Hent flere