Amalie taler ud: Tænker stadig på Peter

Efter to år åbner Amalie Szigethy op for følelserne omkring bruddet med Ulven Peter

Amalie snakker ud om det følelsesladede forhold til Ulven Peter. (Foto: Polfoto)
Amalie snakker ud om det følelsesladede forhold til Ulven Peter. (Foto: Polfoto)

På trods af et turbulent forhold, der ikke kun endte med en voldsdom, men også en dom for falsk vidneforklaring, hang det tidligere reality-par Amalie Szigethy og Peter Birch sammen som ærtehalm.

Parret, der fandt sammen efter deres deltagelse i Paradise Hotel, sluttede endeligt deres forhold i 2013 og siden da, har Amalie været lukket omkring bruddet med Peter.

Se også: Amalie fik 60 dages betinget dom

Nu åbner hun dog op for sine følelser på sin blog.

- ...når folk spurgte ind til Peter efter vi var gået fra hinanden for alvor tilbage i 2013 ville jeg ikke kommentere på noget, og jeg ville ignorere alt der havde noget at gøre med ham, jeg ville lukke mine øre hvis jeg hørte om ham, eller hvem han nu var sammen med, jeg ville ikke dukke op de steder han var, hvis pressen spurgte ind til ham var vi ”gode venner” ( selvom vi ikke snakkede sammen ) , skriver Amalie om tiden efter bruddet.

Peter og Amalie har været enige i forbindelse med de tidligere retssager. Det er de ikke mere. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 22. jan. 2013 - kl. 14:19 Peter er rystet over Amalies kovending: - Hvorfor er hun så ond?

Tæsket af Peter
På trods af Amalies hjertesorger efter bruddet var Paradise-parrets forhold dog ikke kun præget af lykkelige minder.

I 2011 anmeldte Amalie nemlig Peter for at tage kvælertag og være voldelig over for hende i en kælder i Studiestræde i det indre København.

Da sagen begyndte at rulle, fortalte hun, at det langt fra var første gang, at ulven havde været hårdhændet ved hende. Amalie anklagede Peter for at have slået hende gennem hele deres forhold, siden de første gang blev Paradise-kærester i 2010.

Se også: Amalies nedtur: I retten i dag

På trods af den dramatiske nat fandt parret dog sammen igen, og Amalie trak sine udtalelser tilbage. Peter fik dog på grund af vidneforklaringer en dom på 40 dages ubetinget fængsel.

Efterfølgende blev Amalie dog idømt en 60 dages betinget dom og 60 dages samfundstjeneste for falsk vidneforklaring - i en retssag, hvor hun endnu en gang trak sine udtalelser tilbage og i stedet holdt fast på sine første udtalelser og fortalte, at hun kun havde ændret dem i første omgang, fordi Peter havde truet hende til at gøre det.

Peter og Amalie foran Københavns Byret. (Foto: Anthon Unger)
Peter og Amalie foran Københavns Byret. (Foto: Anthon Unger)
 

Se også: Peter og Amalie i brudekjolekrig

'En lang rejse'
Og Amalie beskriver da også på sin blog, at det stormfulde forhold ikke var let for hende.

- Min sorg med Peter har været en lang rejse for mig, og jeg har aldrig fået hjælp, selvom den dag idag kunne jeg have haft brug for den, skriver hun og fortsætter:

- Det har både været en sorg og en glæde på samme tid at være gået fra ham, og det er den værste følelse i hele verden, fordi du føler at den mand man har tilbragt hver eneste dag sammen i 4 år pludselig er død, han er borte, han eksistere ikke mere, og på samme tid kan du komme over ham, for han ringer ikke, du ser ikke noget med ham, du høre ikke noget om ham ( hvis du gør ) er det som om han er et spøgelse fordi hvor er han?  Han er ikke til  stede, han er ude af dit liv.

Amalie risikerer op til 60 dages fængsel for falsk vidneforklaring, hvis hun blvier dømt. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 22. jan. 2013 - kl. 09:46 Amalie: Ja, jeg løj - Peter slog mig

På trods af at Peter ikke er i Amalies liv længere fysisk, fortæller hun dog ærligt, at han stadig fylder en del psykisk.

- ...men jeg vil nu svare til alle de fans som stadig spørger ind til peter at,  jeg stadig tænker på ham og ligemeget hvor han er henne i livet vil jeg altid stå med et smil på læben og åbne mine arme hvis han har brug for mig, fordi hvad det er vigtigst i livet er at huske at hjælpe hinanden, huske de gode minder selvom der også var dårlige, afslutter hun sit følelsesladede blogindlæg.

Amalie fik 60 dages betinget fængsel og 60 timers samfundstjeneste. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 22. jan. 2013 - kl. 13:21 TV: Amalie trods nye voldsanklager: - Jeg vil ikke anmelde Peter