Amalies eks tiltalt for millionsvindel: Hvad sagde jeg

Det kommer ikke bag på realitystjernen, at faderen til hendes datter står anklaget for at have svindlet for millioner

Ekskæresten er tiltalt for kædesvig. Her får du en forklaring af, hvad begrebet dækker over, og hvordan du selv undgår det. Video: Det Kriminalpræventive Råd

Faderen til Amalie Szigethys toårige datter, Mikkel Skelskov, sidder på anklagebænken tiltalt for at have svindlet for knap 9,5 millioner kroner.

Den 26-årige er som ejer af vekselkontoret Cash Me ApS tiltalt for hæleri af grov beskaffenhed og hvidvask.

Se også: Amalies eksfyr tiltalt i kæmpe sag om hvidvask og hæleri

I alt 16 personer er tiltalt i sagen, der er blevet kendt i offentligheden under navnet Operation Greed, for at have begået moms- og skattesvig samt hæleri for beløb på næsten 500 millioner kroner.

Mikkel Skelskov vil ifølge sin advokat, Ole Schmidt, ikke tale med pressen. Forsvareren slår dog fast, at Skelskov nægter sig skyldig.

Sådan er det
Datteren Josephine kom til verden efter en kort affære og har ikke set meget til Mikkel Skelskov i sit toårige liv. Det meste samvær har fundet sted i Statsforvaltningens kønsløse lokaler.

Da Amalie Szigethys læste om Mikkel Skelskovs tiltale, var hun ikke overrasket.

- Jeg ønsker det bedste for mit barn, og derfor har jeg gjort, som jeg har gjort. At der så dukker det her frem nu, er noget med, hvad sagde jeg.

- Det er sådan, det er. Der er en grund til, at jeg har gjort, som jeg har gjort, siger Amalie Szigethy med reference til, at hun har kæmpet for at få forældremyndigheden over deres datter, Josephine.

- Jeg er sådan 'inner peace' og ønsker alle det bedste, og ja, vi er alle mennesker og begår fejl, men det er mange penge, det der, siger Amalie Szigethy om tiltalen. Privatfoto
- Jeg er sådan 'inner peace' og ønsker alle det bedste, og ja, vi er alle mennesker og begår fejl, men det er mange penge, det der, siger Amalie Szigethy om tiltalen. Privatfoto

Mikkel Skelskov tonede frem i realityprogrammet 'Amalies baby' i 2016.

Her fremstod han som en succesfuld iværksætter, og han har også senere omtalt sig selv som netop en forretningsmand med vind i sejlene på både Facebook og Instagram.

Ingen konsekvens
Amalie Szigethy er 'slet ikke inde' i Mikkel Skelskovs liv længere, og det er der en god grund til, fastslår hun.

Se også: Amalie vil have en baby: Overvejer donor

- Hvis I kigger tilbage på alle de historier, som forskellige medier har bragt, og hvad jeg har fortalt om ham, er jeg sikker på, at I kan finde en rød tråd i forhold til bekymringer.

- Også i forhold til at tage ansvar for et barn og den livsstil, han fører, siger hun.

- Man kan håbe for ham, at han ikke kommer i fængsel, siger Amalie Szigethy. Foto: Jakob Jørgensen
- Man kan håbe for ham, at han ikke kommer i fængsel, siger Amalie Szigethy. Foto: Jakob Jørgensen

Realitystjernen frygter dog ikke for sin datters fremtidige forhold med hendes far.

- Hun lægger ikke mærke til noget. Hun er så lille. Den konsekvens tager jeg med hende, når hun bliver ældre. Indtil videre har jeg passet godt på hende i de to år, hun har levet.

- Det kommer ikke til at påvirke hende, fastslår Amalie Szigethy.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere