Amalies eksknald med i nyt program

Amalie Szigethys tidligere lagenpartner med i nyt grænseoverskridende reality-program

Se et klip fra 'Ex On The Beach' her.

Se også: Scott scorede Amalie: Hun tog billeder af mig, mens jeg sov

Scott Timlin er den britiske realityverdens svar på Scorekaj med lige dele charme, selvtillid og lækkert hår.

Det er der i hvert fald masser af piger verden over, der mener. Gennem tiderne har stjernen fra 'Geordie Shore' lagt flere hundrede damer ned - heriblandt den danske realitydronning Amalie.

Se også: Amalies one night stand: Jeg har været i seng med flere hundrede piger

Og i morgen aften får de danske seere Amalies britiske flirt at se, når han er med i MTV's 'Ex On The Beach'. Her skal han bo sammen med sin ekskæreste.

I realityprogrammet flytter otte singler ind i en luksusvilla på en paradis-ø for at feste, flirte og finde kærligheden. Feststemningen bliver dog brudt, når deltagernes ekskærester en efter en dukker op fra havet og skaber kaos i paradis.

Se også: Her er faderen til Amalies baby

Om det er Amalie, der dukker op for at hævne sig på sin britiske forfører, vil tv-produktionen ikke ud med, men den danske realitystjerne har også nok om ørene lige nu, efter hun i sidste uge annoncerede sin graviditet med den nuværende kæreste, Mikkel Skelskov.

Amalie Szigethys kæreste har flere kuldsejlede selskaber i bagagen - ligesom hendes far og onkler har. (Foto: Mogens Flindt) Kendte Velkommen til Amalies verden: Kæresten forfulgt af konkurser

Vil vinde eks'en tilbage eller ydmyge ham
'Ex On The Beach' var ifølge tv-produktionen det mest google reality-program sidste år. Og årsagen skal findes i, at deltagerne ingen grænser kender, og er klar til at gå hele vejen for at ydmyge deres eks'er eller for at vinde dem tilbage.

Scott Timlin har mange eks'er at frygte i 'Ex On The Beach'. (Foto: All Over Press)
Scott Timlin har mange eks'er at frygte i 'Ex On The Beach'. (Foto: All Over Press)
 

Kyssede både med Fie Laursen og Amalie
Nedlægningen af reality-blondinen skete ved en MTV-fest i november i 2014, hvor Scott Timlin først kyssede med bloggeren Fie Laursen, hvilket udløste en bitchfight mellem hende og Amalie, som også var interesseret i den britiske realitystjerne. Det endte dog med, at Scott Timlin forlod festen med Amalie under armen.

- Ja, det er sgu et hårdt liv, når pigerne kæmper om en, fortalte Scott Timlin, da Ekstra Bladet talte med ham.

Se også: Bitchfight i cyberland: Fie Laursen sviner Amalie

Dengang havde han ikke glemt sin nat i det københavnske sammen med Amalie.

- Jeg kan sagtens huske hende. Vi havde det sjovt sammen, sagde han og tilføjede:

- Hun havde det i hvert fald sjovt, for hun tog billeder af mig, mens jeg sov. Jeg mener vist nok, at hun lagde dem ud på de sociale medier, sagde han til Ekstra Bladet.

'Ex On The Beach' sendes hver onsdag kl. 22.00 på MTV Danmark. Premieren af ​​sæson 4 er den 20. januar.

1 af 2 Scott Timlin har nedlagt hundredvis af damer - heriblandt Amalie Szigethy. Og så har han også kysset med Fie Laursen. (Foto: MTV)
2 af 2 Amalie og Scott. (Fotocollage: All Over Press/Mogens Flindt)