Anders Samuelsen afslører ny kæreste

Den tidligere politiker har fundet kærligheden på ny

Anders Samuelsen var i tårer, da han trak sig som formand for Liberal Alliance efter valget. Nu har han god grund til at smile igen. Video: Kenneth Meyer

Den tidligere udenrigsminister Anders Samuelsen smiler ekstra stort for tiden.

Han er nemlig forelsket.

Det afslører han på sin Facebook-profil, hvor han også viser sin nye kæreste frem.

I opslaget sender han også noget af en kærlighedserklæring til sin udkårne, Christina Suun.

'Jeg har mødt en smuk og vidunderlig klog kvinde med en stor ja-hat. Et positivt livssyn, der er smittende ud over alle grænser. Hende bygger jeg nu en ny kærligheds-alliance med - for kærlighed er en genial opfindelse, som vi aldrig må stoppe med at tro på. At føle sig elsket er livgivende - og at give kærlighed giver liv', skriver han i sit opslag, hvor han ligeledes har delt flere billeder af ham selv sammen med Christina Suun.

Se også: Nu taler L.O.C. om bruddet

'Tak, Christina, fordi du gider, passer på, orker, er tålmodig, givende, tager imod, holder af, holder om, er alvorlig, drillende,' skriver han videre i opslaget og fortsætter sin kærlighedserklæring:

'Du har ægte udsyn og indsigt. Du har set verden - og nu ser du mig. Giver mig tryghed, lærer mig at være endnu mere nysgerrig - og får mig til at grine, så tårerne triller.'

Af opslaget fremgår det, at parret lige nu er på ferie i Amsterdam.

Se også: Trækker stikket: - Det blev for meget

Anders Samuelsen har tidligere blandt andre dannet par med operasangerinden Susanne Elmark. De gik fra hinanden i 2017.

Samuelsen stoppede som udenrigsminister, da VLAK-regeringen mistede magten ved valget tilbage i juni. Efterfølgende valgte han at trække sig som politisk leder for partiet.