Anders W. Berthelsen sætter luksus-lejlighed til salg

Skuespilleren kan se frem til at tjene mere end to millioner kroner, hvis han får den solgt til udbudsprisen

Anders W. Berthelsen kan gå smilende ned til banken, hvis det lykkes ham at sælge sin Nørrebro-lejlighed til udbudsprisen. (Foto: Linda Johansen)
Anders W. Berthelsen kan gå smilende ned til banken, hvis det lykkes ham at sælge sin Nørrebro-lejlighed til udbudsprisen. (Foto: Linda Johansen)

Efter knap ti år med bosættelse i Nørrebros attraktive latinerkvarter har skuespilleren Anders W. Berthelsen sat sin lejlighed til salg. Det skriver Boliga Kendte.

Lørdag røg den 113 kvadratmeter store luksus-lejlighed til salg for knap 5,5 millioner kroner, og dermed er det noget af en gevinst, den danske skuespiller står til at indkassere.

Se også: Anders W. efter komiker-rolle: Vi ses ikke på Comedy Zoo

I 2006 gav Anders W. Berthelsen 3.420.000 kr. for lejligheden, så hvis han får solgt den til udbudsprisen på 5.495.000 kr., kan han altså putte mere end to millioner kroner direkte ned i lommen.

Anders W. Berthelsen købte ejerlejligheden i 2006, og grunden til den væsentlige højere pris er, at den tidligere TAXA-stjerne fik opført altan og lagt nyt gulv, da han flyttede ind.

Anders W. Berthelsen er ikke en drengerøv og har ikke noget problem med at blive ældre. (Foto: Linda Johansen) Kendte Anders W. Berthelsen: Jeg er ikke en 'sucker' for fortiden

Ifølge mægleren ligger lejligheden på en af Nørrebros mest attraktive gader og byder på blandt andet fire værelser, plankegulve og 'lækkert design', skriver Boliga Kendte.

Anders W. Berthelsen er i øjeblikket aktuel i biograf-filmen 'Comeback', hvor han spiller hovedrollen Thomas Vang, som er en komiker, der kæmper for at få sin karriere tilbage på rette spor.

Du kan se annoncen for Anders W. Berthelsens Nørrebro-lejlighed her.

Sarah-Sofie Boussnina og Anders W. Berthelsen leverer begge habile præstationer i den tyndbenede komediefilm 'Comeback' (Foto: Nordisk Film) Filmanmeldelser - 5. aug. 2015 - kl. 22:19 Anmeldelse: For få grin i dansk film om kikset komiker