Andrea Rudolf gravid

Cremedronningen og håndboldspilleren har lavet mål - sammen

Claud Møller Jakobsen og Andrea Rudolf før der kom bule på maven. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Claud Møller Jakobsen og Andrea Rudolf før der kom bule på maven. Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Jublen er stor, kan man se på de sociale medier, for Andrea Elisabeth Rudolf og hendes kæreste Claus Møller Jakobsen venter deres første fælles barn.

'Nogen af os skåler i champagne. Andre i æblemost. Vi venter os et ønskebarn. Vi er sindssygt glade og ubeskriveligt lykkelige, og vi glæder os til at blive forældre igen i slutningen af efteråret. Og nej. Vi kender ikke kønnet - og det vil vi heller ikke' skriver cremedronningen bl.a. i sin opdatering.

Se også: Kendisser gæster modeparade

Den snart 39-årige tidl. 'Vild med dans'-vært har i forvejen datteren Isolde med tv-direktør Jacob Houlind.

Se også: Vilde Andrea køber lejlighed

Under sin i graviditet med Isolde blev Rudolph i 2006 testet i forbindelse med en Greenpeace-kampagne mod skadelige stoffer hverdagen. Testresultaterne viste, at hun var den af testpersonerne, der havde flest skadelige kemikalier i blodet, på trods af at hun var den næstyngste af testpersonerne. Det skræmte hende og blev startskuddet til at hun begyndte at producere sine egne skønhedsprodukter under navnet 'Rudolph Care'.

Andrea Rudolf mødte sin håndboldspiller i 2012. Den da var Claus Møller Jakobsen stadig gift og ifølge ugebladene ventede hans hustru deres andet barn.

Men nu er det altså Rudolf og Jakobsen der har scoret i fællesskab, og med et bliver håndboldspilleren 'far til fire'.

Se også: Andrea scorer to mio. på lejlighed

Mest læste i flash!
Hent flere