Annette Heick: Jeg er skabt til at få klø

Melder sig klar til endnu en gang 'puddelhår' ved årets Melodi Grand Prix - hvis DR tør!

- Det ville sgu være grineren, hvis jeg fik samme frisure til Grand Prix’et i år, siger Annette Heick. Foto: Mogens Flindt.
- Det ville sgu være grineren, hvis jeg fik samme frisure til Grand Prix’et i år, siger Annette Heick. Foto: Mogens Flindt.

Annette Heicks frisure ved sidste års danske Melodi Grand Prix vakte stor opstandelse og massiv debat på de sociale medier, men står det til den 45-årige multikunstner, så gentager hun gerne 'stuntet', når sangkonkurrencens 2017-udgave løber over tv-skærmene 25. februar.

Det fortæller hun til SE og Hør.

Se også: B.S. raser over TV 2-program: De fører folk bag lyset

– Men det ville sgu være grineren, hvis jeg fik samme frisure til Grand Prix’et i år. Jeg tør godt, men spørgsmålet er, om DR synes, det er en god idé, siger hun til SE og HØR.

Den hårde kritik af hendes frisure sidste år slog på ingen måde Annette Heick ud, fastslår hun.

Se også: Mascha Vang afslører: Min krop faldt fra hinanden

– Hvis kritikken er på mit professionelle arbejde, så påvirker det mig. Men at man – som sidste år – var oppe at køre over min frisure, kan jeg slet ikke tage mig af. Altså, jeg er jo nærmest skabt til at få klø, så det preller fuldstændig af på mig, siger hun og afslører, at hun fældede en lille tåre, da DR spurgte, om hun også i 2017 ville være vært for det danske Melodi Grand Prix.

Mest læste i flash!
Hent flere