Annette Heick: Jesper bliver helt rask igen

Dronningens køkkenchef har fået sit første rigtige bad i dag, fortæller svigermor Hilda

Hele den yngre del af familien Heick: Jesper, Annette, Elliot og Storm. Foto: Privat
Hele den yngre del af familien Heick: Jesper, Annette, Elliot og Storm. Foto: Privat

Det er en taknemmelig og glædestrålende opdatering, Annette Heick i dag har lagt ud på sin Instagramprofil.

Her slår den folkekære kvinde fast, at hendes mand Jesper Vollmer vil komme sig fuldstændigt oven på den skrækkelige ulykke i Thailand, hvor han brækkede nakken, da han blev ramt af en voldsom bølge.

Annette Heick med manden Jesper Vollmer foran Hotel Mariott i København i 2008 i forbindelse med et Røde Kors-arrangement. (Polfoto/Jan Unger) Danske kendte Annette Heick: Min mand skal have ro

Og hun takker under et foto af sig selv, Jesper og ungerne for de mange opmuntrende beskeder, familien har modtaget siden ulykken.

- Jeg kommer lige fra hospitalet, og det går så stærk med helbredelsen for min seje svigersøn, at jeg roligt kunne sige til ham, at han godt kunne se at tage sig lidt sammen, for dronningen har jo snart fødselsdag - og det er halv-rundt denne gang. Så han skal da ikke ligge der og drive den af, griner en meget glad Hilda Heick.

Anette Heicks mand brækkede nakken på en ferie i Thailand. Nu er han kommet hjem. (Foto: Polfoto) Danske kendte Heicks mand hjemme efter alvorlig ulykke

Jesper Vollmer er i eftermiddag blevet underholdt af svigermor, mens fruen og sønnerne har været i Det ny Teater for at se 'Billy Elliot' med morfar.

- Vi ved selvfølgelig ikke præcist, hvornår han kan forlade hospitalet, men der er ingen tvivl om, at han bliver rask og kan genoptage sit job i majestætens køkken på normal vis. Om han lige nøjagtigt når det op til d. 16. april, ved ingen, men foreløbig holder Keld og jeg fast i at være til rådighed hele ugen omkring dronning Margrethes fødselsdag, så vi kan passe børnebørnene. For Annette spiller jo 'My fair Lady' i Århus til den tid, forklarer Hilda.

Svigermor kan i øvrigt afsløre, at Jesper har fået sit første rigtige bad i dag siden ulykken.

Hilda Heick - håber, svigersønnen kommer hjem i næste uge. (Foto: Henning Hjorth) Danske kendte Chokeret Hilda: Vi krydser fingre

- Han er allerede stærk nok til selv at hæve sig op i armene, så han kunne lempes ud under en bruser. Han er virkelig fantastisk. Sej og meget målrettet. Og tænk igen at kunne få et rigtigt bad. Det i sig selv er helbredende.

Hilda siger, at hun ikke skulle blive forbavset, hvis Jespers ihærdige og intense træning gør, at han bliver rask længe før forventet.

Annette Heich og hendes ægtemand Jesper Vollmer.(Foto: All Over Press) Danske kendte Annette Heicks mand har brækket nakken i Thailand