Anni Fønsby: Her er min kæreste

Jesper Christensen var ikke meget for at blive vist frem, men lod sig overtale af sin kæreste

Anni Fønsby viste stolte kæresten frem. Foto: Mogens Flindt
Anni Fønsby viste stolte kæresten frem. Foto: Mogens Flindt

- Det er min kæreste Jesper, sagde Anni Fønsby stolt, da hun torsdag aften hev sin nye flamme med til premiere på 'Kærlighed ved første hik' i Tivolis Koncertsal. Det var hans debut på den røde løber, og derfor skulle han lige overtales.

- Hun havde advaret mig, sagde Jesper Christensen, der til dagligt bor i Tyskland og derfor ikke er vant til al den opmærksomhed, der er omkring hans kendte kæreste.

- Men det er fint nok. Surrealistisk, for jeg kender jo Anni fra en helt anden side. Vi har det jo ganske normalt, sagde han med et smil.

Anni Fønsby er ikke længere lige så vred på Qvortrup, nu hvor hun har lært ham lidt bedre at kende. (Anthon Unger) TV - 7. apr. 2015 - kl. 06:42 Fønsby om Q: Han er en dejlig mand

Anni Fønsby fortalte, at hendes kæreste tager alt det, der er bliver - og er blevet - skrevet om hende  ganske roligt.

- Nogen synes jo, at jeg er fantastisk, og så er der alle dem, der er hater. Det har han en god måde at takle på, sagde hun.

På grund af Anni Fønsbys to børn er det slet ikke på tale, at hun skal flytte til Tyskland. Foto: Mogens Flindt
På grund af Anni Fønsbys to børn er det slet ikke på tale, at hun skal flytte til Tyskland. Foto: Mogens Flindt

Selvom parret ikke bor sammen og ikke har bopæl i samme land, så ses de meget - både i Danmark og i Tyskland.

- Altså vi var sammen to måneder i træk hver dag, fordi jeg lå med min diskusprolaps. Jeg kunne ikke komme ud af min seng og pludselig blev jeg en patient, hvor han så mig fra min værste side. Det var hårdt for ham, men det stod han imod, og så tænkte jeg, at der er god grobund for at vores forhold kan holde mere end tre måneder, sagde Anni Fønsby.

Det var i første omgang hendes kunst, Jesper Christensen faldt for for omkring fire år siden, og gennem en fælles bekendt fik de så kontakt igen i slutningen af sidste år.

- Men vi har holdt det lidt skjult, sagde Jesper Christensen, inden han blev afbrudt af sin kæreste.

- Ja, og så har vi heller ikke været helt enige om, om vi skulle ses som venner med lidt benefit eller hvad. Men under min sygdom blev vi enige om, at vi skulle være kærester, sagde Anni Fønsby, der lå brak med dårlig ryg det meste af sommeren.

Jesper Christensen er direktør for BoConcept i Østrig, Tyskland og Schweiz og bor derfor syd for den danske grænse.

Se også: Trusseløs Anni Fønsby slipper missen løs i junglen