Dansk milliardær giftes med italiensk model

Rene Sindlev inviterer 130 gæster til tre dages fest i Cannes

Et halvt år efter, de mødte hinanden, skal de giftes. Rene Sindlev og italienske Patrizia Macini bliver viet i morgen i Cannes. (Arkivfoto: FameFlyNet).
Et halvt år efter, de mødte hinanden, skal de giftes. Rene Sindlev og italienske Patrizia Macini bliver viet i morgen i Cannes. (Arkivfoto: FameFlyNet).

Rene Sindlev, der blev millionær i forbindelse med smykkefirmaet Pandora, er ikke en mand, der tygger længe på sine beslutninger.

For et halvt år siden mødte han den italienske model Patrizia Macini.

Og i morgen skal de giftes ved en gigantisk fest, der strækker sig over tre dage i den sydfranske by Cannes.

- Det var kærlighed ved første blik og nogle gange kan selv et halvt år være lang tid, siger den forelskede milliardær, da Ekstra Bladet spørger, om ikke det gik lige lovlig hurtigt.

Læs også:

Se også: Milliardær-fest i smykke-koncern

Rene Sindlev blev milliardær ved børsnoteringen af Pandora. Han fik dengang omkring 600 millioner kroner i kontanter samt en aktiebesiddelse, der i skrivende stund er 840 millioner kroner værd.

Derfor har han råd til at slå ud med armene med et brag af en fest, der begynder i aften med en let middag for de 130 gæster. I morgen bliver de gift med efterfølgende fest og søndag er der brunch på luksusyachten Parsifal 4, som han ejer halvdelen af.

Måske børn
Ifølge kilder skulle festen koste mere end 20 millioner kroner, men det benægter milliardæren.

- Det er væsentligt mindre. Men jeg vil ikke sige, hvad det koster.

I løbet af denne måned eller juni flytter bruden til Danmark og det udelukkes ikke, at de danske og italienske gener blandes.

- Det kan da godt være, der kommer børn. Det følger jo nogle gange med, siger Sindlev, der mødte sin tilkommende under en jagt i Hamborg.

Læs mere i dagens udgave af mr. flash!

I mr. flash! kan du også læse:

* Remee skruet ind i mini-bil

* Xander som legebarn i Tyrkiet

* Christopher kaster sig over golf