Janni betalte 400.000 i husleje om måneden - til sin mand

Nu taler Janni Spies for første gang om den kommende retssag mod eksmanden Christian Kjær

Da Janni og Christian Kjær gik fra hinanden, begyndte hun at undersøge, hvad hendes penge var gået til. Undersøgelsen viste, at Janni havde betalt for en lang række ting, der rakte langt ud over de ægteskabelige forpligtelser. (Arkivfoto: Henning Hjorth).
Da Janni og Christian Kjær gik fra hinanden, begyndte hun at undersøge, hvad hendes penge var gået til. Undersøgelsen viste, at Janni havde betalt for en lang række ting, der rakte langt ud over de ægteskabelige forpligtelser. (Arkivfoto: Henning Hjorth).

I 20 år delte de ikke kun seng, sorger og glæder.

De var også fælles om økonomien.

Det var i hvert fald, hvad Janni Spies troede.

Men når hun den 9. april tørner sammen med eksmanden Christian Kjær i landsretten, handler sagen om, om at det i virkeligheden var hofjægermesteren, der skummede den ægteskabelige fløde, mens hun var pengemaskinen, der systematisk blev snydt for gigantiske 150,2 millioner kroner.

Læs også:

Se også: Nu mødes de i retten: Janni og Christian slås om 100 millioner

Efter at hofjægermesteren forleden var ude at kommentere den kommende retssag, tager hun nu bladet fra munden i et interview med Ekstra Bladet.

For når Christian Kjær forsøger at fremstille det som om, hun er ude efter hans penge eller vil have husholdningspengene fra de 20 år tilbage, er det ikke korrekt, slår den tidligere rejsedronning fast.

Læs også:

Se også: Janni var isoleret i ægteskabet

- Jeg vil meget gerne pointere, at det overhovedet ikke er tilfældet. Om jeg så skulle få tilkendt hele beløbet, så har jeg stadig ikke fået nogen af hans penge. Det er rigtig vigtigt at slå fast. Det er mine egne penge. Jeg ville aldrig nogensinde kræve husholdningspengene tilbage. Det er ikke det, det handler om, siger Janni Spies til Ekstra Bladet.

I alt skal Østre Landsret den 9. april tage stilling til, om Janni skal have 135,6 millioner kroner og 2,5 millioner dollars tilbage af sin eksmand.

Læs også:

Se også: Kold luft i Kjær-familien

Det var penge, som hun leverede ud over det, hun indbetalte til den fælles husholdning.

Under retssagen vil en lang række poster blive opremset og et af punkterne går på, at Janni i årene 1991 til 2005 betalte intet mindre end 71,8 millioner kroner til Christian Kjær for at få lov at bo i hans store hus nord for København.

Ligesom hun betalte for renovering af hans hus, en personalebolig, støttede hans privatfly, gav ham sin skatterabat og blev hvirvlet ind i en række investeringer.

Læs hele interviewet med Janni Spies i Ekstra Bladet i dag

Her kan du også læse:

* Michala ser ikke sin far

* Vi render ikke hinanden på dørene

* Alt om de forskellige ting, som Janni sponserede i løbet af ægteskabet

* Janni: Jeg var naiv

* I retten fortæller hun alt

* Christian vil have åbne døre

Mest læste i flash!
Hent flere