Janni var isoleret i ægteskabet

- Nu begynder jeg at være mig selv igen, lød det fra Janni efter det forliste ægteskab

Janni begyndte først for alvor at leve igen, da hun var kommet ud af ægteskabet med Christian Kjær. (Arkivfoto: Henning Hjorth).
Janni begyndte først for alvor at leve igen, da hun var kommet ud af ægteskabet med Christian Kjær. (Arkivfoto: Henning Hjorth).

Det er langt fra en eventyrlig afslutning på et 20 år langt ægteskab, når Janni Spies og Christian Kjær mødes i retten til en uskøn kamp om millioner.

Og tilsyneladende var det et klaustrofobisk eventyr, da Janni var i slutfasen af ægteskabet med advokaten og hofjægermesteren Christian Kjær.

For selv om der var millioner på bundlinjen og idyllisk fred i det 550 store hus nord for København, var livet langt fra en dans på roser for Janni, da hun var gift med Christian Kjær.

Læs også:

Se også: Nu mødes de i retten: Janni og Christian slås om 100 millioner

Ud ad til har ingen af dem kastet med mudder mod hinanden, men i en kommentar til Ekstra Bladet løftede hun alligevel en flig af hverdagen, der bød på isolation for den tidligere rejsedronning.

- Jeg nyder virkelig at se mine gamle veninder igen. Jeg kan jo mærke nu, hvor isoleret et liv jeg har haft. Nu begynder jeg at være mig selv igen. Jeg er ved at finde mine ben igen og er ikke længere Bambi på glatis.

Læs også:

Se også: Janni og Christian skjulte skilsmisse til det sidste

Ingen af parterne har talt om årsagen til bruddet, men venner og bekendte har overfor Ekstra Bladet fortalt, at Janni mistrivedes og visnede mere og mere i det stivnende og udlevede forhold.

Den 9. april indleder Østre Landsret sagen, hvor Janni kræver omkring 100 millioner kroner af sin tidligere ægtemand.