Nu mødes de i retten: Janni og Christian slås om 100 millioner

Om to en halv uge skal retten tage stilling til, hvor meget Janni skal have

Hvis Janni vinder over Christian i retten, har hun grund til at smile. De slås nemlig om omkring 100 millioner kroner. (Arkivfoto: Thomas Sjørup).
Hvis Janni vinder over Christian i retten, har hun grund til at smile. De slås nemlig om omkring 100 millioner kroner. (Arkivfoto: Thomas Sjørup).

Dommerne skal tage stilling til beløb, der er flere gange højere end deres livsindkomst, når Janni Spies og Christian Kjær tørner sammen i Østre Landsret den 9. april.

Mere end fire år efter, at de gik fra hinanden, venter det endelige slag:

Kampen om millionerne.

Hvem skal have hvad og hvor meget.

Læs også:

Se også: Kjær og Janni slås om millionerne

Det spørgsmål skal retten tage stilling til, når den celebre retssag begynder klokken 9.30 i 15. afdeling.

Både Janni og Christian Kjær har hidtil nægtet at udtale sig om striden om millionerne efter, at deres ægteskab forliste. men ifølge Ekstra Bladets kilder er det ikke småbeløb, der er på spil.

I alt kræver Janni omkring 100 millioner kroner af sin tidligere ægtemand, der siden har fået barn med sin nye kæreste, Susan Astani.

Heller ikke forud for retssagen har den tidligere rejsedronning kommentarer til det retslige efterspil.

Læs også:

Se også: Janni og Christian er blevet skilt

Janni meddeler gennem sin pr-agent, Signe Sehested Lund, at hun ikke har lyst til at kommentere sagen eller beløbets størrelse.

Janni advokat, Eigil Lego Andersen, er heller ikke videre meddelsom.

– Jeg har ingen kommentarer og kan ikke oplyse, hvor stort et beløb det drejer sig om. Du må prøve nogle andre kanaler, siger han til Ekstra Bladet.

Læs også: Se også: Derfor gik det galt med Janni og Christian Derfor gik det galt med Janni og Christian

Heller ikke Christian Kjær vendte tilbage på Ekstra Bladets henvendelse, men den nybagte far har tidligere fortalt Ekstra Bladet om de tanker, han gjorde sig, da hans ekskone besluttede sig for at stævne ham.

– Jeg kender ikke nogen, der synes, det er sjovt at få en retssag på halsen - heller ikke mig. Når man bliver stævnet, synes man, det er helt urimeligt, selv om jeg som advokat har levet af at gå i retten og er vant til sådan noget.

Læs også: Se også: Janni slæber Chr. Kjær i retten Janni slæber Chr. Kjær i retten

Får Janni medhold i sit krav på omkring 100 millioner kroner, vil hofjægermesteren formentlig føle sig endnu mere urimeligt behandlet.

Han har tidligere fortalt, at han mente, at de havde en klokkeklar aftale. Men det er Janni altså ikke enig i. Hun går blandt andet efter værdierne i deres fælles bolig gennem 20 år i Sandbjerggaard.

Mest læste i flash!
Hent flere