Stine Kronborg: Kunne aldrig smide tøjet på dén måde i Danmark

Den 34-årige danske poledanser flygtede fra danskernes prestigekamp og nedladende holdning til hendes branche. Nu har hun fået kæmpe succes i Australien

Stine Kronborg lever af at være poledanser i Australien. Mandag tjekker hun ind på 'Paradise Hotel' som gæstedommer i en pole-konkurrence og bliver efterfølgende derinde som almindelig deltager. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
Stine Kronborg lever af at være poledanser i Australien. Mandag tjekker hun ind på 'Paradise Hotel' som gæstedommer i en pole-konkurrence og bliver efterfølgende derinde som almindelig deltager. (Foto: TV3/Lemche & Serup)

- I Danmark kalder man det en stripper, og når man siger det ord, er der noget nedladende ved det. Hernede kalder man det eksotisk danser. Allerede der får det en helt anden smag på tungen.

Sådan siger Stine Kronborg om forskellen på den danske og den australske mentalitet og holdning til det at smide tøjet i fuld offentlighed.

Læs også:

Se også: Frække Stine Kronborg lagt ned - igen

Det er netop det, den tidligere Voice TV-vært lever af. Det gjorde hun, da hun boede i Danmark, og det tog for alvor fart, da hun flyttede til Australien for to års tid siden.

I morgen er Stine Kronborg aktuel i dansk tv, når hun tjekker ind på ’Paradise Hotel’. I første omgang som gæstedommer i en pole-konkurrence. Men på sigt bliver hun deltager på lige vilkår med de øvrige reality-deltagere.

Læs også:

To nye medlemmer 'bankede på' og blev straks optaget i den alt andet end eksklusive swingerklub i årets 'Paradise Hotel'. (Foto: TV3) TV - 11. mar. 2013 - kl. 11:29 Over halvdelen har dyrket sex på 'Paradise Bordel'

'Elite-stripperen'
Hvis man spørger den 34-årige danske kvinde, der er født i Stege og opvokset i Nakskov, er hun dog ikke selv stripper. Hun er poledanser, og der er en forskel!

- Striptease er jo 'teasing' i forhold til at tage tøjet af. Poledancing er akrobatik på en stang. Det er at kunne lave nogle tricks uden at fokusere på, at man skal smide noget tøj - men jeg smider jo tøjet, og det er jo bare en bonus, griner hun så højt, at man næsten glemmer, hun sidder i den anden ende af en telefonforbindelse, der rækker helt til Australien.

Læs også:

Se også: Stine headhuntet til Australiens frækkeste klub

Hvis man absolut insisterer på at kalde Stine noget, der smager af stripper, kan hun grinende gå med til 'elite-stripperen', som hun er blevet kaldt i nogle af de mange artikler, der er skrevet om hendes succes på de australske polestænger.

Dansk prestige-kamp
Den tidligere Voice-vært blev i 2011 kåret til 'Hottie of the year', ligesom hun har vundet den storstilede australske nøgen-konkurrence 'Miss Nude Sydney 2012'.

Læs også:

Se også: Stine Kronborg i australsk nøgen-triumf

Og selvom hendes bedrifter er nået til Danmark, så er der en ganske særlig grund til, at Stine Kronborgs karriere først tog fart, efter hun for alvor forlod Danmark i 2011.

- Jeg så slet ikke mig selv leve det her liv i Danmark. Der skal du være noget, du skal blive til noget, du skal have det bedste job, du skal have det rigtige tøj, du skal have den fedeste bil, du skal have den højeste løn, bo det rigtige sted. Der er altid noget at hige efter. Græsset er altid grønnere på den anden side, siger eksil-danskeren.

Læs også:

Se også: Stine Kronborg: Nu prøver jeg en sex-dukke

- Australiere er meget mere nede på jorden. De tager tingene, som de kommer. De går overhovedet ikke op i, hvilket job du har, hvilket tøj du går i, hvilken bil du kører i, så længe du bare er til stede. Det er overhovedet ikke overfladisk. De er meget åbne som mennesker. De går mere op i at respektere hinanden som mennesker og det individ, man er. Det er ikke sådan noget med, 'Ej jeg vil ikke blive set med hende der, fordi hun er stripper'. Det ville helt sikkert foregå i Danmark. Der går det ud på at sidde ved det rigtige bord og feste med de rigtige mennesker.

- Hernede har jeg mulighed for at udvikle mig, uden folk kigger skævt til min branche og mine tossede konkurrencer, smiler hun - med lyd på.

Mister hurtigt interessen for mænd
På trods af den kærlige bredside til danskerne eller måske i højere grad til den danske mentalitet savner Stine Kronborg Danmark, og hun vil da heller ikke afvise, at hun vender hjem igen om et års tid.

- Jeg elsker jo Danmark, men jeg havde bare behov at komme et sted hen, hvor jeg kunne blive anerkendt for den person, jeg er, frem for de ting man har hørt om mig, eller de ekskærester jeg har.

Læs også:

Se også: Stine dusker australsk vaskebræt

- I Danmark var det sådan, at når jeg begyndte at åbne mig for en fyr, jeg synes, var sød, så viste det sig, at jeg måske kun var en god historie til vennerne, siger Stine Kronborg, der er single på sjette år, og lige nu er der hverken en australsk eller en dansk mand inde i billedet.

- De mænd, jeg møder, har måske ikke helt den samme passion for livet, som jeg har, så jeg mister hurtigt interessen, skraldgriner humørbomben.

Læs også: Se også: Stine Kronborg: Kun tid til uforpligtende sex Stine Kronborg: Kun tid til uforpligtende sex

1 af 2 Stine er stolt af det, hun laver - også selvom det betyder, at alle har en holdning til hende, og at den ikke nødvendigvis er positiv. - Jeg ved godt, at folk siger, 'Hun har små bryster, og hun ligner en mand, fordi hun har for mange muskler'. Men det driver mig bare endnu mere. Jeg kan godt lide at rykke folks grænser. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
2 af 2 Stine Kronborg lever af at være poledanser i Australien. Mandag tjekker hun ind på 'Paradise Hotel' som gæstedommer i en pole-konkurrence og bliver efterfølgende derinde som almindelig deltager. (Foto: TV3/Lemche & Serup)