Jim Lyngvild: Medina er en møgunge

Designer, Jim Lyngvild, er oppe i det røde felt over Medinas sammenbrud i lufthavnen

Designer og modekommentator Jim Lyngvild er bestemt ikke begejstret for Medinas tilgang til pressen. (Foto: Alex Tran / All Over Press)
Designer og modekommentator Jim Lyngvild er bestemt ikke begejstret for Medinas tilgang til pressen. (Foto: Alex Tran / All Over Press)

- Det er sådan et helt Lindsay Lohan-fuldemandsagtigt stunt. Det skal man holde sig for god til.

Modediktator og meningsmaskine Jim Lyngvild er godt træt at Medina, som han mener har opført dig både hyklerisk, barnligt og direkte dumt, ved at gå til angreb på journalisten, Camilla Albrechtsen, fra Se og Hør.

Læs også:

Se også: Medina amok på journalist fra SE og HØR

- Hun sælger kun billetter, fordi der bliver skrevet om hende, og hendes musik bliver kommenteret. Hun lever om nogen af medierne, siger Jim Lyngvild, der smed en ordenlig salve i nakken på Medina over Facebook tidligere på dagen med denne opdatering:

Læs også:

Se også: Chefredaktør: Medinas opførsel er vanvittig

Han forstår ikke, hvad der fik sangfuglen til at tænde så meget af, at hun følte, at det var i orden at blive fysisk og efterlyser, at Medina havde tacklet situationen helt modsat.

- Smil og vær glad. Fortæl dem, at det har været en fantastisk tur, kys Christoffer og tag så afsted. Du kan skrige, når du kommer hjem. Det andet er for dumt, siger Jim Lyngvild og tilføjer.

Læs også:

Se også: Medinas fans: Forståeligt med angreb på journalist

- Så kan man sige pænt, at de må være venlige at holde sig væk, fordi man har haft en hård tur, men at begynde og rive i håret det er sådan noget man gør, når man er fire år og går i børnehave.