Knuget Medina tavs dagen derpå

Popdronningen ville ikke tale om episoden, hvor hun gik amok på en journalist

Medina var langt fra den meddelsomme person, hun ellers er, da hun klokken 10.30 i formiddags forlod sin store lejlighed på Vesterbro.

Her havde hun tilbragt natten med jetlag efter sin rejse fra Mexico. En rejse, der kulminerede med, at hun rev en journalist fra Se og Hør i håret, da ugebladet ventede på hende i Københavns Lufthavn sent i aftes.

Ekstra Bladet ville gerne have hørt Medinas forklaring på, hvad der drev hende til overfalde journalisten, men popdronningen smed dørtelefonen på, da Ekstra Bladets udsendte havde præsenteret sig.

Læs også:

Se også: Medina amok på journalist fra SE og HØR

20 minutter senere dukkede en ung herre op og ventede ved Medinas dør, hvorefter popdronningen dukkede op formummet bag et par mørke solbriller og en gedigen pels.

Kort forinden havde hendes ledsager understreget, at de ikke havde nogle kommentarer.

- Vi kommer ud med nogen, hvis vi har, lød det blot som de eneste ord fra det tavse tomands-selskab.

Under den et minut lange gåtur fra døren og over til Medinas grandiose Range Rover, holdt Medina sin mobiltelefon knuget ind til øret, så det virkede som om, hun talte - for på den måde at undgå spørgsmål.

Læs også:

Se også: Chefredaktør: Medinas opførsel er vanvittig

Popdronningen ytrede dog ikke et eneste ord i telefonen, der mest af alt virkede som et trick til at signalere, at hun ikke havde mulighed for at svare på spørgsmål.

Alligevel prøvede Ekstra Bladet endnu engang.

- Medina, har du slet ingen kommentarer til, hvad der skete i går?

Men stadig var popdronningen tavs om opførslen overfor journalisten, der er et resultat af, at Se og Hør for nylig skrev, at hun havde været Christopher utro, mens de i denne uge hævder, at hun og Christopher er gået fra hinanden.

Læs også:

Se også: Medinas fans: Forståeligt med angreb på journalist

Alligevel var Christopher i lufthavnen for at hente sin kæreste, da hun landede efter turen til USA og Mexico, hvor hun har været med til optagelserne af den tyske udgave af 'Top Model'.

Selv om hun ikke havde lyst til at tale med pressen dagen derpå, lagde hun en besked ud til sine støttende fans på Twitter.

Læs også:

Se også: Knust Medina: Jeg har ikke været utro

'I er de bedste fans man kan ønske sig. Så dybt i mit hjerte I er. Jeg elsker jer og I hjælper mig lige nu. Tak,' lød det fra Medina.

Et par dage forinden havde hun også tilsvinet de journalister, der står bag de seneste skriverier.

'Michella Meier og Jacob Heinel. I er Dk's mest TIL GRIN ikke-journalister der findes! Få et rigtigt job.'

Mest læste i flash!
Hent flere