Christiane trækker SE og HØR i pressenævnet

Tv-værten vil ikke finde sig i at blive beskyldt for at 'stjæle' fra Caroline Fleming

Christiane iført strømpebukser. (PR Foto).
Christiane iført strømpebukser. (PR Foto).

På forsiden af denne uges SE og HØR kan man læse, at Christiane Schaumburg-Müller 'stjæler Carolines strømper'.

- Caroline er tv-kollegaen Caroline Fleming, der ligesom Christiane arbejder på SBS TV. Fælles for de to kvinder er at de hver har en strømpelinje - Caroline har 'Beautiful Legs by Caroline Fleming', der bliver solgt i Føtex og Bilka, og Christiane har 'Loved by CSM', der bliver solgt i Kvickly.

SE og HØR påstår, at Christiane er 'gået bag' Caroline Flemmings ryg og har 'kopieret hendes koncept'.

Læs også:

Se også: Se tv-baronessens flotte ben

I artiklen er der også en gennemgang af de to gange Christiane ifølge SE og HØR tidligere har 'stukket sin eksveninde, Caroline Fleming, i ryggen'.

Bladet påstår at første gang var da Christiane sagde ja til at blive vært på et datingprogram til SBS TV, der til forveksling lignede det koncept de to havde udviklet sammen. Anden gang var angiveligt da hun forsøgte at få Carolines værtsjob på et andet SBS-program, 'Danmarks Næste Topmodel'.

 

- De siger ikke alene at hun 'stjæler', de siger også at hun 'stjæler igen'. Så første gang de skrev det var det ikke bare en påstand. Nu gør de det til en sandhed. Christiane har ikke stjålet noget - hun har hverken stjålet tv-koncepter eller strømpe-koncepter - og derfor går vi nu til pressenævnet. Det er uhørt at de fremsætter den slags ukorrekte påstande og præsenterer dem for læserne som sandhed, siger Christiane Schaumburg-Müllers pr-manager, Salli Mortensen, til Ekstra Bladet.

SE og HØRS chefredaktør Kim Henningsen har ingen problemer med sin historie.

- Jeg synes vi meget rammende beskriver hvad der er sket, og Danmarks førende livsstilsekspert Niels Erik Folmann beskriver glimrende hvad der er sket. Han siger, at de to produkter ligner hinanden til forveksling. Det er samme vare i samme kategori, i de samme størrelser og med branding af gudesmukke kvinder, som begge er på indpakningen.

Mest læste i flash!
Hent flere